7 ιδέες για να εντυπωσιάσετε τον συντροφό σας του Αγίου Βαλεντίνου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τα εστιατόρια δεν είναι τα μόνα μέρη που μπορεί ένα ζευγάρι να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Υπάρχουν πολλές ρομαντικές στιγμές που μπορείτε να ζήσετε μέσα και έξω από το σπίτι με απλές κινήσεις που μπορούν να αναθερμάνουν τη σχέση σας. Παρακάτω σας προτείνουμε μερικές από αυτές:

1. Φροντίστε να μη χρησιμοποιήσετε κανένα είδους τεχνολογίας τη συγκεκριμένη μέρα.

Και επειδή κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να εφαρμοστεί όλη τη μέρα, φροντίστε το απόγευμα εσείς η ίδια να δώσετε το καλό παράδειγμα. Αφήστε το κινητό από το χέρι, βγάλτε το wifi από την πρίζα, παρατήστε facebook, twitter, instagram και επιδοθείτε σε άλλες ασχολίες. Παροτρύνετε τον αγαπημένο σας να ακολουθήσει το παράδειγμα σας. Υπάρχουν τόσα όμορφα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί που δεν χρειάζεστε τη βοήθεια της τεχνολογίας.

2. Αφήστε του ένα ερωτικό σημείωμα στο πορτοφόλι
Γράψτε του λίγα λόγια αγάπης και βάλτε το γράμμα στο πορτοφόλι του σε εμφανές ωστόσο σημείο. Φανταστείτε το πρόσωπό του και την έκπληξη του όταν βρει το σημείωμα σας! Όλα τα λεφτά!

3. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα

Πάρτε τον τηλέφωνο στη διάρκεια της μέρας και πείτε του πόσο πολύ τον αγαπάτε. Αρχίστε να του τραγουδάτε λόγια αγάπης ή κάποιους ερωτικούς στίχους. Ακόμη κι αν βρίσκεται σε σύσκεψη και δεν μπορεί να συνεχίσει το τηλεφώνημα θα χαμογελάσει και θα σας σκεφτεί όμορφα.

4. Οργανώστε μια διαφορετική έξοδο.
Του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες. Τί θα λέγατε να οργανώνατε κάτι που θα τον ευχαριστούσε όπως να πάτε μαζί σε έναν αγώνα basket ή στο σινεμά. Μπορεί να μην ακούγεται ρομαντικό αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε μια έξοδο διαφορετική και ανεπανάληπτη την οποία σίγουρα ο καλός σας θα την εκτιμήσει.

5. Επιδοθείτε σε παθιασμένα πρωινά φιλιά

Ξυπνήστε τον άνθρωπό σας με ένα παθιασμένο φιλί για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν δεν το συνηθίζετε μάλλον κάτι τέτοιο θα τον αιφνιδιάσει. Είναι ίσως το πιο ανέξοδο και ευχάριστο δώρο για τη μέρα.

6. Φτιάξτε του ένα μαγευτικό γεύμα
Αυτή η ιδέα ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες που έχουν κακή σχέση με την κουζίνα και το μαγείρεμα. Αν λοιπόν δεν του μαγειρεύετε συχνά τί θα λέγατε του Αγίου Βαλεντίνου να του φτιάξετε ένα ωραίο δείπνο και να τον εντυπωσιάσετε;

7. DIY spa μέρα (ή νύχτα)
Αν και οι δυο έχετε την πολυτέλεια  να είστε σπίτι (ειδικά φέτος που του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει Κυριακή) γιατί δεν χαλαρώνετε λιγάκι  Ένα do it yourself  spa ημέρας είναι ένας υπέροχος τρόπος να γιορτάσετε την αγάπη σας. Κλείστε κινητά, ανάψτε κεριά και απολαύστε ο ένας τον άλλον.