Όλγα Κυπριώτου. Το γνωστό μοντέλο μιλάει για τη ζωή της, το παιδί της και την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά

Δημοσιεύθηκε στις

Ερ : Πόσο άλλαξαν τα πράγματα στη ζωή σου από τοτε που έγινες μαμά ?
Απ: Η πραγματικότητα είναι ότι από την στιγμή που γεννήθηκε η κόρη μου τα πράγματα γίνανε πιο θετικά .
Άλλαξαν οι προτεραιότητες μου και άρχισα να δίνω μεγαλυτερη αξία και να στοχο προσηλώνομαι μόνο στα σημαντικά . Η επιρροή της στην ζωή μου είναι μόνο θετική !  Έχω άλλον ένα σύμμαχο στην ζωή μου που με υποστηρίζει , κατανοεί τις ανάγκες μου και ζούμε αρμονικά σε ένα οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο παιρνουμε όλοι μαζί αποφάσεις για όλους.
Ερ: Θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου χαλαρή η αυστηρή μαμά? 
Απ: Θεωρώ ότι πρέπει να είμαι και τα δυο !! . Είμαι αρκετά χαλαρή με την κορη μου αλλά ταυτόχρονα όταν χρειάζεται μπορώ να γίνω πολύ αυστηρή .
Έχω βέβαια μια πολύ καλη επικοινωνία μαζί της και προσπαθώ πάντα να ειμαι δίκαιη και να έχω κατανόηση  .
Tips: Όρια και σεβασμός και απο τις δυο πλευρές , ειλικρίνεια και ουσιαστική επικοινωνία .
Ερ: Εκτός από μαμά είσαι και μια γυναίκα δραστήρια και στο ελεύθερο επάγγελμα. 
Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα να διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματικη της ζωή και στην οικογένεια? 
Απ: Σίγουρα δεν είναι εύκολο , ειδικά όταν δεν έχεις μάθει να οργανώνεις την ζωή σου . Για καλή μου τύχη έχω έναν υπέροχο σύζυγο ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια παλεύει να μου μάθει ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ .
Έτσι λοιπόν κι εγώ , όντως κάνοντας αρκετά πράγματα στην καθημερινότητα μου , έχω μάθει να οργανώνω όλες μου τις δραστηριότητες έτσι ώστε να υπάρχει αρμονία στην ζωή μας . Φυσικά δεν είναι πάντα εύκολο , αλλά σίγουρα υπάρχει θέληση .
Ερ. Πολλές γυναίκες θα αναρωτιούνται ποιό είναι το μυστικό σου ώστε να δείχνεις και να είσαι τόσο όμορφη... 
Απ: Χαχχα . Η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό - σ ευχαριστώ πάντως που μου κάνεις την ερώτηση αυτή .
Η ομορφιά μας σίγουρα βρίσκεται μέσα μας και σίγουρα υπάρχει σε όλους . Θέλω και είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος , με θετική στάση και αγάπη για την ζωή και την αλλαγή πάντα προς το καλύτερο !
Όσον αφορά βέβαια την εξωτερική ομορφιά έχω βρει τον μαγικό ζωμό !! Χρησιμοποιώ μόνο φυτικά προϊόντα απόλυτα ελεγμένα από συγκεκριμένη εταιρία και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα . Φυσικά μια φυσιολογική διατροφή!
 ( χωρίς υπερβολές ) είναι απαραίτητη !
Ερ: Πόσο εύκολη ήταν η απόφασή σου να ασχοληθείς με τα κοινά? 
Απ: Καθόλου. Δεν είχα ποτέ μου ασχοληθεί, βασικά ούτε είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο. Αυτό βέβαια δεν σήμαινε ότι δεν με απασχολούσαν θέματα όπως η καθαριότητα, οι λακούβες στους δρόμους, τα σπασμένα πεζοδρόμια, η απουσία αξιολογων πολιτιστικών εκδηλώσεων κλπ. Ωστόσο έπρεπε να αρχίσει να μεγαλώνει η κόρη μου για να αρχίσω να συνειδητοποιώ πόσo πολλές αρμοδιότητες και δυνατότητες έχει ο Δήμος καθώς και πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει αρνητική ή θετικά το βιωτικό μας επίπεδο.
Αποφάσισα λοιπόν να σταματήσω απλά να γκρινιάζω σε φίλους και γνωστούς και να βγω μπροστά στηρίζοντας στην πράξη την προσπάθεια του Υποψήφιου Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη και της κίνησης ενεργών πολιτών "Αλλάζουμε" μέσω της υποψηφιότητας μου για δημοτικός σύμβουλος.
Ερ: Ποιό είναι το μήνυμα που θέλεις να περάσεις??? 
Απ: Η αδιαφορία και αποχή δεν αποτελούν λύση. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτό είναι που επιδιώκουν όλοι οι διαχειριστές της εξουσίας, να μας απομακρύνουν από την ενασχόλησή μας με τα κοινά για να μπορούν να δρουν ανενόχλητοι. Καλώ λοιπόν όσους δεν έχουν αποφασίσει αν θα ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής (και δεν σας κρύβω ότι -παλιότερα- κι εγώ ήμουν μία από αυτόυς!), να το κάνουν και να μη μείνουν αμέτοχοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη γειτονιά τους, τον δρόμο έξω από το σπίτι τους, τα σχολεία που πάνε τα παιδιά τους. Εμείς πάντως στο "Αλλάζουμε" ζητάμε τη στήριξή τους μιας και, η αλήθεια είναι, ότι μέχρι πριν 1-2 χρόνια είμασταν κι εμείς στη θέση τους!
Όλγα Κυπριώτου. Το γνωστό μοντέλο μιλάει για τη ζωή της, το παιδί της και την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά

tags:


tags: