Φτιάξτε μοναδικά chocolate & peanut butter cups για να "επιβραβεύσετε" τα παιδιά σας!
Δημοσιεύθηκε στις
Από τη *Θέμιδα Καρδιόλακα
Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά
Τι χρειαζόμαστε
- 250 γρ. κουβερτούρα
- 80 γρ. φυστικοβούτυρο
- 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
Τι κάνουμε
- Σε ένα δισκάκι απλώνουμε 15 μικρά χαρτάκια για muffins.
- Λιώνουμε τη μισή κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Ρίχνουμε μία κουταλιά του γλυκού από την κουβερτούρα στα χαρτάκια για muffins (χτυπάμε το κάθε χαρτάκι στον πάγκο για να καλύψει τον πάτο του χαρτιού) και τα τοποθετούμε για 10-15 λεπτά στην κατάψυξη.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το μίξερ χειρός το φυστικοβούτυρο, τη ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο για ένα λεπτό περίπου.
- Τα βγάζουμε από την κατάψυξη.
- Στρώνουμε 1 κ.γλ. από το φυστικοβούτυρο και τα ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 10-15 λεπτά.
- Λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα στο μπεν μαρί.
- Στρώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα επάνω από το φυστικοβούτυρο.
- Τα βάζουμε στο ψυγείο, όπου και διατηρούνται.
*H Θέμις Καρδιόλακα είναι σεφ και blogger του mamaknows.gr. Eχει γράψει τα βιβλία "Μαμά δεν τρώω πράσινα", "Όχι πια γλουτένη , μαμά", "Τι θα φάω στο σχολείο, μαμά;"