Τι ζήτησε ο πρίγκηπας George από τον Αη Βασίλη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Σε λίγους μήνες ο πρίγκιπας George θα εκτελεί και επίσημα χρέη μεγάλου αδερφού, αφού η Kate Middleton τον Απρίλιο θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα William. Ο πρωτότοκος γιος του ζεύγους όμως φαίνεται πως δεν είναι ακόμη έτοιμος για τέτοιες ευθύνες και αυτό αποδεικνύεται και από το αξιαγάπητο γράμμα που έγραψε για τον Άγιο Βασίλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Δούκας του Cambridge πήρε το αντίγραφο από το γράμμα του μικρού George για να το δώσει ο ίδιος στον Άγιο Βασίλη (ή τουλάχιστον αυτό είπαν στον μικρό) και είναι αλήθεια πολύ χαριτωμένο. Ο 35χρονος πρίγκιπας επισκέφθηκε την Χριστουγεννιάτικη αγορά του Esplanade Park’s στο Ελσίνκι κι εκεί συνάντησε τον αγαπημένο «παππούλη» των παιδιών.


Τι ζήτησε ο πρίγκηπας George από τον Αη Βασίλη

Φυσικά του έδωσε αμέσως το γράμμα του γιου του George, το οποίο αν μη τι άλλο ήταν πολύ σημαντικό. Τι ζήτησε όμως ο νεαρός πρίγκιπας σαν δώρο; Ο Άγιος Βασίλης άνοιξε την Χριστουγεννιάτικη λίστα του George, η οποία περιείχε ένα μόνο πράγμα.

«Ένα αστυνομικό αυτοκίνητο», έγραψε ο πρίγκιπας George, υπογράφοντας στο τέλος της λίστας με το όνομα του με κεφαλαία γράμματα.

tags:


tags: