Ρίκι Μάρτιν: Aπέκτησε με τον σύζυγό του το 4ο παιδί του- Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Δημοσιεύθηκε στις

Γονείς για τέταρτη φορά έγιναν ο Ρίκι Μάρτιν με τον 35χρονο σύζυγό του, Jwan Yosef.    Ο 47χρονος τραγουδιστής ανακοίνωσε πως ήρθε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, που είναι αγόρι και τον ονόμασαν Renn.   «Γεννήθηκε ο γιος μας Renn Martin-Yosef», έγραψε στα ισπανικά ο Ρίκι Μάρτιν στην φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media και τον δείχνει μαζί με τον σύζυγό του, να κρατούν το νεογέννητο παιδί στην αγκαλιά τους.

Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και ο Yosef στον δικό του λογαριασμό, σχολιάζοντας: «Το μικρό μας αγοράκι είναι εδώ».   Ο τραγουδιστής δημοσίευσε επίσης την φωτογραφία στα Instagram Stories του, με την ίδια λεζάντα, προσθέτοντας το «#4» μαζί με διάφορα emoji.   Ο νεογέννητος γιος του ζευγαριού γεννήθηκε επίσης μέσω παρένθετης μητέρας, όπως και τα άλλα τρία παιδιά τους τα δίδυμα Matteo και Valentino που είναι 11 ετών και η 10 μηνών Lucia.

https://www.instagram.com/p/B3Afz2bnEkr/

Ο Ρίκι Μάρτιν, που παντρεύτηκε με τον Yosef το 2017, ανακοίνωσε πως περιμένουν το τέταρτο παιδί τους στη διάρκεια στην εκδήλωση της Human Right Watch, όπου τιμήθηκε με ειδικό βραβείο για τις μάχες που έχει δώσει για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας.   «Και παρεμπιπτόντως, πρέπει να ανακοινώσω ότι εγκυμονούμε, περιμένουμε παιδί. Λατρεύω τις μεγάλες οικογένειες», είχε πει τότε ο τραγουδιστής.