Πεύκη: Γιατί είπε ψέματα η 12χρονη για την απόπειρα απαγωγής της!

Δημοσιεύθηκε στις

Λύθηκε το μυστήριο με την απόπειρα απαγωγής μιας 12χρονης πριν από λίγες ημέρες έξω από το σχολείο της στην Πεύκη. Όπως αποδείχθηκε, η ιστορία με την απόπειρα απαγωγής, αποτελεί δημιούργημα της φαντασίας της μικρής μαθήτριας.

Αρχικά, οι γονείς της έκαναν σχετική καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης. Στη συνέχεια, όμως, το κοριτσάκι αποκάλυψε στους γονείς της ότι επινόησε αυτήν τη δήθεν απόπειρα απαγωγής εναντίον της, γιατί είχε αργήσει να γυρίσει από το σχολείο και φοβήθηκε μήπως τη μάλωναν οι γονείς της.


Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε η 12χρονη στους γονείς της, τρεις άνδρες αποπειράθηκαν να την απαγάγουν. Όπως είπε, προσπάθησαν να τη βάλουν μέσα σε ένα λευκό φορτηγάκι, ενώ βρισκόταν έξω από το σχολείο της.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη είχε ισχυριστεί ότι σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα λευκό φορτηγάκι και πως ένας από τους άνδρες που επέβαιναν σε αυτό βγήκε έξω και της είπε «έλα να σου δώσω κάτι».

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, από το όχημα βγήκε και άλλος ένας άνδρας και τότε το κοριτσάκι άρχισε να τρέχει. Αφού η μαθήτρια είπε στους γονείς της τι είχε συμβεί, αυτοί έκαναν την καταγγελία στην αστυνομία.

 

Διαβάστε επίσης: «Τμήμα αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας» ιδρύεται στην ΕΛ.ΑΣ.

 

 

tags:






tags: