Παιδιά με Σύνδρομο Down και οι μαμάδες τους σε ένα Carpool Karaoke που συγκινεί (video)

Δημοσιεύθηκε στις

Ένα βίντεο με ένα διαφορετικό Carpool Karaoke, κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο δείχνει μαμάδες με παιδιά με Σύνδρομο Down σε ένα ένα αλλιώτικο καραόκε. Μαμάδες και παιδιά τραγουδούν χρησιμοποιώντας το Makaton, μία μορφή νοηματικής γλώσσας που βοηθά τα άτομα με μαθησιακές δυσκολίες να επικοινωνήσουν. Όλοι μαζί τραγουδούν το "A thousand years" της Christina Perri και το βίντεο ανέβηκε με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στο άτομα με Σύνδρομο Down και στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Συνδρόμου Down, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου.


Το βίντεο έγινε αρκετά δημοφιλές και έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views. Το τραγούδι που τραγουδούν τα παιδιά με τις μητέρες τους επιλέχθηκε γιατί η Signing Hands UK, είχε δημιουργήσει μία έκδοση του τραγουδιού με νοήματα. Ενώ ο παρουσιαστής του Carpool Karaoke, James Corden, ανέφερε στο twitter για το βίντεο "Αυτό είναι το πιο όμορφο Carpool Karaoke. Με έκανε να κλάψω".

Μία από τις μαμάδες που συμμετείχαν στο βίντεο, η Beky Carles, δήλωσε ότι: «Πιστεύουμε ότι αυτό το βίντεο έχει πραγματικά τη δύναμη να συγκεντρώσει τις περισσότερες προβολές σε όλο τον κόσμο στην Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down φέτος, γι’ αυτό σας παροτρύνουμε να το μοιραστείτε, να το μοιραστείτε για να μας βοηθήσετε να το κάνουμε επιτυχία».

tags:


tags: