"Ο Noah είναι καλά και εμείς πλέον κάνουμε όνειρα για το μέλλον!"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η σύζυγος του Michael Buble μίλησε πρώτη φορά για τον γιο τους που διαγνώστηκε με καρκίνο.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο τραγουδιστής Michael Bublé ανακοίνωσε πως ο τριών ετών γιος του διαγνώστηκε με καρκίνο και ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα διακόψουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία για να επικεντρωθούν στη θεραπεία του. Σήμερα, σχεδόν πέντε μήνες μετά, η Luisana Lopilato μίλησε για πρώτη φορά για την υγεία του γιου της, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στο Μπουένος Άιρες για την τελευταία της ταινία «Those Who Love, Hate».


«Όταν συμβαίνουν πράγματα όπως αυτό που έγινε σε εμάς, αλλάζει ολόκληρη η ζωή σου. Τώρα την εκτιμώ περισσότερο, το τώρα και το σήμερα», ανέφερε η ίδια. Όπως διαβεβαίωσε ο γιος της είναι πλέον μια χαρά, ενώ ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο για την συμπαράστασή τους τόσον καιρό. «Θέλω να ξέρουν πως μας συγκίνησαν όλους και αυτό μας βοήθησε να το ξεπεράσουμε. Είναι δύσκολο για εμένα να μιλάω γι' αυτό. Είναι πολύ πρόσφατο και είμαι ακόμη πολύ ευαίσθητη με το όλο θέμα», συνέχισε. «Αλλά η αγάπη είναι καθημερινή, κόσμος με σταματά στο δρόμο. Είναι υπέροχο να γνωρίζεις πως έχεις συνοδοιπόρους στη ζωή και πως ο κόσμος σε αγαπάει», κατέληξε.

Όπως λέει, εκείνη και ο σύζυγός της επέστρεψαν στην πατρίδα της όταν ολοκληρώθηκαν οι θεραπείες του μικρού Noah στις ΗΠΑ, καθώς όσο διήρκεσαν είχαν αποφασίσει αμφότεροι να αφήσουν τις καριέρες τους στην άκρη ώστε να αφιερώσουν τον χρόνο και την προσοχή τους στο παιδί. «Το να βλέπω τον Noah να μεγαλώνει υγιής και χαρούμενος, μου έδωσε δύναμη να τελειώσω την ταινία», λέει η Lopilato. «Ανυπομονούμε να κάνουμε όνειρα για το μέλλον, να δούμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν», λέει η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο από την Αργεντινή.Οι δυο τους απέκτησαν ακόμη έναν γιο, τον Elias, που είναι τώρα ενός έτους.

Nada como organizarse bien para poder con todo #supermamá #missyoumike

A post shared by Luisana Lopilato (@luisanalopilato) on

Πηγή: lifo.gr