Ο γιος του Michael Bublé κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τον Νοέμβριο του 2016 ο Michael Bublé και η σύζυγός του Luisana Lopilato ανακοίνωσαν τη δυσάρεστη είδηση ότι ο ο 3 χρονος γιός τους Νώε διαγνώστηκε με καρκίνο στο συκώτι. Ήταν μία από τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις που θα μπορούσε ποτέ να ανακοινώσει ένας γονιός και αναμφίβολα ότι χειρότερο και δύσκολο μπορεί να συμβεί σε ένα παιδάκι μόλις 3 ετών.

Τέσσερις μήνες μετά και μάλιστα χτες μια μέρα πριν την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου έρχονται ξανά στην επικαιρότητα για να μοιραστούν με όλους μας καλές ειδήσεις για την εξέλιξη της υγείας του μικρού.


Χτές Παρασκευή βράδυ,  το ζευγάρι έδωσε ανακοίνωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό E!News τα εξής:

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες για να ανακοινώσουμε ότι ο γιος μας Νώε έχει προοδεύσει κατά τη διάρκεια της θεραπείας του και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον για το μικρό αγόρι μας. Υπήρξε γενναίος και συνεχίζει να μας εμπνέει από το θάρρος του. Ευχαριστούμε τον Θεό για τη δύναμη που έχει δώσει σε όλους μας. "

"Η ευγνωμοσύνη μας προς τους γιατρούς και αλλά και όσους τον φροντίζουν, δεν μπορεί να ειπωθεί σε λόγια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν στείλει τις προσευχές τους και τις ευχές τους για εμάς,"
Ο Michael Bublé και η σύζυγός του Luisana Lopilato συμπλήρωσαν: "Καθώς συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι, η υποστήριξη και η αγάπη σας αποτελεί μεγάλη παρηγοριά σε εμάς"

Οι σκέψεις μας είναι ακόμα με τον Michael Bublé και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή.

 

tags:


tags: