Μια μαμά προειδοποιεί: Κρατήστε τα άρρωστα παιδιά στο σπίτι – Ακόμα κι αν πιστεύετε οτι αυτό που έχουν δεν είναι μεταδοτικό!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ένα οικογενειακό δείπνο παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία για την μικρή κόρη της Laura Correada Silva.

Γι’ αυτό προειδοποιεί όλες τις μαμάδες!
«Σας παρακαλώ! Εάν το παιδί σας είναι κρυωμένο, ή έχει γρίπη, ή κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού, κρατήστε το στο σπίτι και φροντίστε το!» Η κόρη της Chloe, κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από το απογευματινό παιχνίδι με την ξαδέρφη της, η οποία ήταν άρρωστη.
Σύμφωνα με την μαμά, ο αδερφός της της είπε οτι η κόρη του έχει λοίμωξη στους πνεύμονες, αλλά δεν είναι μεταδοτικό. Μετά από το παιχνίδι του η μικρή Chloe κατέληξε στο νοσοκομείο. Πολύ γρήγορα, όμως, η 3χρονη κόρη της, η οποία υποφέρει από άσθμα, εμφάνισε μόλυνση από τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV).


Ο RSV μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνος σε παιδιά με προϋπάρχουσες παθήσεις του αναπνευστικού. Η μικρή Chloe παίρνει αντιβίωση και χρειάζεται συσκευή οξυγόνου, ενώ της έχουν μπαντάρει τα χεράκια της για να μην μπορεί να αφαιρέσει τη συσκευή.

Η Laura εξήγησε οτι η Chloe είναι πλήρως εμβολιασμένη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και μοιράζεται την ιστορία της για να ενημερώσει και τους υπόλοιπους γονείς και να προστατεύσει τα παιδιά.

«Ακόμη κι αν πιστεύετε οτι αυτό που έχει το παιδί σας δεν είναι μεταδοτικό, μπορεί να προκύψει κάτι τέτοιο!»

daddy-cool.gr

tags:


tags: