Μαντώ Γαστεράτου: Μας περιγράφει τις λεπτομέρειες του baby shower της. Πάρτε και εσείς τέλειες ιδέες!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Κορίτσια μου γεια σας! Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Καθώς οδεύω προς το τέλος της κύησης μου και έχω μπει αισίως στον 9ο μήνα, ήθελα και εγώ σαν μικρό κορίτσι να γιορτάσω την έλευση του πιο σημαντικού πλάσματος στη ζωή μου του γιου μου.
Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε όλο και περισσότερες νέες μανούλες να γιορτάζουν τον ερχομό των μικροσκοπικών θαυμάτων που βρίσκονται στην κοιλίτσα τους για λίγο ακόμα καιρό, καλώντας οικογένεια, φίλες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
Τώρα εύλογα εσείς θα μου πείτε ότι αυτό είναι μία ξενόφερτη συνήθεια που υιοθετήθηκε τα τελευταία χρόνια.


Όπως λέει και ο κουμπάρος μου "σκέτη αμερικανιά".

Εν μέρει θα συμφωνήσω με αυτό, όμως από την άλλη θα ρωτήσω, από ποτέ είναι κακό να βρίσκουμε αφορμές για να χαιρόμαστε και να ερχόμαστε σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να γιορταζουμε την χαρα; την πιο γλυκιά αναμονή της ζωής μας;
Εκτός του ότι το baby shower είναι μία τέλεια αφορμή για να δεις όλους σου τους φίλους, να μαζέψεις ευχές, αγάπη και θετική ενέργεια αλλά και δωράκια για το αγαπημένο σου μπεμπάκι, ειναι ο,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να αποβάλεις το άγχος του επερχόμενου τοκετού.

Σίγουρα θα υπάρχουν και φίλες σου που έχουν παιδάκια και μπορούν να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές αλλα και φίλες/οι που θα σου μεταφέρουν θετική ενέργεια!

Άσε που η όλη διαδικασία ειναι φανταστική, θα σε ηρεμήσει και θα σε γλυκάνει!

Την προηγούμενη Κυριακή, κάναμε το baby shower στο μωράκι μας και ήταν όλα τόσο υπέροχα...

Ένα παραμυθένιο Candy bar μέσα στο σαλόνι μας, δεκάδες λαμπάκια, αναμνηστικά δωράκια για τους καλεσμένους μας, τα πιο όμορφα και πεντανόστιμα cupcakes, λαχταριστά γλυκάκια και η πιο cute τούρτα όλων των εποχών!

Ζεστή σοκολάτα για όλους και μια χαρούμενη μέλλουσα μαμά, εγώ!
Φυσικά ολα αυτά τα υπέροχα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είχαν συμβεί αν δεν είχα την πολύτιμη βοήθεια της wedding planner Έφης Παπούτση, @efipapoutsi_wedding_planner
Τι κορίτσι είναι αυτό Θεε μου! Οργάνωσε τα πάντα!

Ήταν ολα στην εντέλεια, μέχρι και η παραμικρή λεπτομέρεια ηταν αψογα συντονισμένη.

Με την βοήθεια της twenty2twins.creations ( @twenty2twins.creations ) φτιάξαμε μια μακέτα με ενα χαρούμενο ελεφαντάκι, κονκάρδες με το logo "Madaras baby shower" που φοράγαν οι καλεσμένοι μας και ένα ευχολόγιο με το ίδιο θέμα.
Τα αναμνηστικά που μοιράσουμε στους φίλους μας, ανέλαβαν να φτιάξουν η Dana myro και η Mersismade.

H Dana myro ( @danamyrosoap ) δημιούργησε για εμάς τα πιο μυρωδάτα σαπουνάκια και η Mersismade έφτιαξε αναμφισβήτητα τα πιο cute ελεφαντακια (@mersismade).

Τα γλυκά και την τούρτα ανέλαβε η Natasacakes ( @natasacakes ) και μην απορείτε αν δοκίμασα, έφαγα τα περισσότερα...
Όλες αυτές οι χαρούμενες στιγμές και τα συναισθήματα απαθανατίστηκαν στην καρδιά μου και στο φωτογραφικό φακό του Αγγέλου Μητροπούλου ( @aggelosmtr ). Γιατί ναι είχαμε και το φωτογράφο μας!
Όλα ήταν υπέροχα, το χάρηκα μέσα απ' την καρδιά μου!

Για άλλη μία φορά ευχαριστώ όλους όσοι συνεραστηκαν για να φτιαξουμε ολα αυτά τα υπέροχα πράγματα για τον μικρό μου Πρίγκιπα, συγκινήθηκα πολύ!
Έφη είσαι υπέροχη...

Μαντώ Γαστεράτου: Μας περιγράφει τις λεπτομέρειες του baby shower της. Πάρτε και εσείς τέλειες ιδέες!

Μαντώ Γαστεράτου: Μας περιγράφει τις λεπτομέρειες του baby shower της. Πάρτε και εσείς τέλειες ιδέες!

Μαντώ Γαστεράτου: Μας περιγράφει τις λεπτομέρειες του baby shower της. Πάρτε και εσείς τέλειες ιδέες!

tags:


tags: