Κοσιώνη-Μπακογιάννης: Το «ιδιαίτερο» όνομα του μωρού τoυς & η ιστορία πίσω αυτό!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

 

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ετοιμάζονται να βαφτίσουν τον γιο τους, που ήρθε στη ζωή στις 9 Οκτωβρίου του 2017. Το ζευγάρι δεν θα δώσει το όνομα του αδικοχαμένου Παύλου Μπακογιάννη, πατέρα του Κώστα, όπως όλοι θα περίμεναν. Το όνομα του μωρού θα είναι Δήμος, όνομα ενός πολύ σημαντικού προσώπου της οικογένειας.


Δήμος ονομάζεται ένας άνδρας, πολύ καλός φίλος του Παύλου Μπακογιάννη και της οικογένειας Μπακογιάννη, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό τους, μετά το θάνατο του Παύλο Μπακογιάννη, και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας τον αγαπάει πολύ και τον αισθάνεται σαν πατέρα του, γι’ αυτό και αποφάσισε να δώσει το όνομά του στο τέταρτo παιδί.

Κοσιώνη-Μπακογιάννης: Το «ιδιαίτερο» όνομα του μωρού τoυς & η ιστορία πίσω αυτό!
Επίσης, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ονομάσει τον πρωτότοκο γιο του, Παύλο, από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Ενώ έχει και άλλο ένα παιδί από μία προηγούμενη σχέση του.

Η βάφτιση πρόκειται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και το αν θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ή το Καρπενήσι. Νονές του μικρού θα είναι η αδερφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία και μια επιστήθια φίλη της Σίας Κοσιώνη, οι οποίες είχαν παντρέψει και το ζευγάρι τον Ιούλιο στο Καρπενήσι.

tags:


tags: