Θεσσαλονίκη: Δεν επέτρεψαν την είσοδο σε 3χρονο σε παιδότοπο επειδή είχε σωληνάκι στη μύτη!

Δημοσιεύθηκε στις

Θεσσαλονίκη 2019: Ενα σωληνάκι στη μύτη του μικρού Χρήστου Εμμανουήλ έκανε υπεύθυνους παιδότοπου να μην του επιτρέψουν την είσοδο σε παιδότοπο στη συμπρωτεύουσα.

Ο Χρήστος Εμμανουήλ είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, πριν από έναν χρόνο, καθώς πάλευε στο Ιπποκράτειο με ένα εξαιρετικά σπάνιο και θανατηφόρο σύνδρομο. Τελικά, νοσηλεύτηκε σε εξειδικευμένο δημόσιο νοσοκομείο του Νιου Καστλ, όπου και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση μυελού των οστών.


Ο μικρός, όπως περιγράφει η μητέρα του Βασιλική Ελευθεριάδου στο κεντρικό δελτίο του Star, βρέθηκε σε παιδότοπο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, ωστόσο, δεν τον άφησαν να μπει επειδή είχε το σωληνάκι στη μύτη.

«Τον φίλο του τον έβαλαν μέσα. Όταν είδαν τον Χρήστο κοντοστάθηκαν, έκλεισαν την πόρτα και άρχισε να με ρωτάνε "τι έχει το παιδί;". Τους είπε ότι δεν έχει κάτι, απλώς φοράει ένα σωληνάκι, το οποίο θέλει λίγο προσοχή, ώστε τα παιδάκια να μην τον πλησιάσουν και του τραβήξουν. Εφόσον του έκλεισαν την πόρτα και είδε ότι ο φίλος του μπήκε μέσα, άρχισε να κλαίει και να με κοιτάει σαν να μου λέει "εγώ γιατί δεν μπορώ να μπω μέσα;". Φύγαμε και το βράδυ που πήγαμε στο σπίτι, έβγαλε το σωληνάκι», είπε η μητέρα του. Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του παιδότοπου στη Θεσσαλονίκη, δηλώνει άγνοια.