Η τιμωρία του πατέρα στην κόρη του που έκανε bullying σε συμμαθητή της ξεσήκωσε αντιδράσεις (video)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ματ Κοξ από το Σουόντον του Οχάιο, σκέφτηκε έναν διαφορετικό και επίπονο τρόπο για να πάρει το μάθημα της η 10χρονη κόρη του που έκανε bullying σε ένα συμμαθητή της.  Όταν εκείνη ανακοίνωσε στον πατέρα της ότι το σχολείο της απαγόρεψε την είσοδο στο σχολικό λεωφορείο για μία εβδομάδα, οπότε θα χρειαζόταν να την μεταφέρει ο ίδιος με το αμάξι, εκείνος αρνήθηκεκαι την ανάγκασε να διανύει μία απόσταση 8 χιλιομέτρων με τα πόδια για να πάει στο σχολείο, με το θερμόμετρο να δείχνει μόλις 2 βαθμούς, ενώ θα την ακολουθούσε με το αμάξι του.

Μάλιστα ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook το βίντεο του παραδειγματισμού με τη λεζάντα «Μαθήματα ζωής», όπου λέει: «Αυτή η αξιαγάπητη κυρία είναι η δεκάχρονη κόρη μου που αποβλήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος από το σχολικό λεωφορείο επειδή εκφόβισε έναν άλλο μαθητή. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι το bullying είναι απαράδεκτο, ειδικά στο σπίτι μου. Την Παρασκευή, όταν η κόρη μου έφερε το χαρτί της αποβολής, μου είπε: «μπαμπά, θα πρέπει να με πηγαίνεις εσύ στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα». Όπως βλέπετε, σήμερα μαθαίνει ότι αλλιώς έχουν τα πράγματα. Πολλά παιδιά θεωρούν σήμερα ότι αυτό που κάνουν οι γονείς τους γι’ αυτά είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο, όπως το πηγαίνουν οι γονείς τα παιδιά τους στο σχολείο το πρωί ή με σχολικά λεωφορεία. Όλα αυτά είναι προνόμια κι έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται, γι’ αυτό και σήμερα η όμορφη κορούλα μου θα περπατήσει οκτώ χιλιόμετρα υπό 2 βαθμούς Κελσίου μέχρι το σχολείο. Πολλοί γονείς θα διαφωνήσουν, αλλά δεν πειράζει, γιατί κάνω αυτό που θεωρώ σωστό για να δώσω στην κόρη μου ένα μάθημα και να σταματήσει τον εκφοβισμό…»


Life lessons!!!!UPDATE: lesson learned! Still has all her extremities intact is happy and healthy and seems to have a new outlook on bullying as well as a new appreciation for some of the simple things in life she used to take for granted #HOLDOURKIDSACOUNTABLE #STOPBULLYING

Geplaatst door Matt Cox op Maandag 3 december 2018