Η μαγεία του θηλασμού: Η αθλήτρια που έγινε viral (φωτο)

Δημοσιεύθηκε στις

από την Κατερίνα Πιπέρη

Μερικά μόνο clicks και ένα σημαντικό μήνυμα αρκούν για να κάνουν μία φωτογραφία viral στις ημέρες που ζούμε. Έτσι μία φωτογραφία κατάφερε να γίνει viral στον κόσμο του διαδικτύου μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα. Δεν πρόκειται όμως για μία απλή φωτογραφία, αλλά για μία εικόνα που χάρισε χαμόγελα και γέμισε τρυφερά συναισθήματα όποιον την αντίκρισε.


Πρόκειται για μία φωτογραφία, όπου απεικονίζει την Irina Pop μία αθλήτρια από την Ρουμανία, η οποία έκανε χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ να υποκλιθούν στην δύναμη και την προσωπικότητα της. Η Irina είχε αποφασίσει να γίνει αθλήτρια και μάλιστα πολύ επιτυχημένη πριν να γίνει μητέρα. Το γεγονός όμως ότι έγινε μητέρα δεν την εμπόδισε από το να γίνει μία επιτυχημένη αθλήτρια. Η φωτογραφία της αθλήτριας Irina Pop έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου και απεικονίζει την ίδια κατά την διάρκεια ενός αγώνα ανάμεσα στην ομάδα της Lleida με την ομάδα Alicante. Ο φωτογραφικός φακός κατάφερε για ακόμα ία φορά να αποθανατίσει την μαγεία της μητρικής αγάπης και φροντίδας. Η Irina καθόταν σε μία γωνία στις κερκίδες του γηπέδου και θήλαζε το μωρό της λίγο πριν βρεθεί ξανά μέσα στο γήπεδο.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να θηλάσω οπουδήποτε. Το βλέπω φυσιολογικό. Είμαι φεμινίστρια και δεν έχω πρόβλημα. Το παιδιά πρέπει να θρέφονται και τα πρώτα τους γεύματα είναι ευθύνη της μητέρας τους. Δέχομαι κατανόηση, ξέρουν ότι μπορεί να χρειαστεί να σταματήσω ακόμα και στη μέση της προπόνησης», δηλώνει η ίδια.

Η μαγεία του θηλασμού: Η αθλήτρια που έγινε viral (φωτο)