Ενημερωθείτε για το θέμα του Bulling

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Από την Τζίνα Θανοπούλου,
Συμβουλευτική Ψυχολόγος παιδιών & εφήβων

Ένα πολύ επίκαιρο και σοβαρό θέμα που απασχολεί ΓΟΝΕΙΣ και ΠΑΙΔΙΑ αφορά τον ΣΧΟΛΙΚΟ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ. Μιλάμε ασφαλώς για το γνωστό 'Bulling'!


Δυστυχώς στις μέρες μας το Βullying εχει πάρει πολύ σοβαρές και επώδυνες διαστάσεις για τα παιδιά & τους εφήβους σε κοινωνικό και σχολικό πλαίσιο ! Πιο μεγάλα, αλλά και όλο και πιο μικρά παιδιά βιώνουν αυτό το σοβαρό πρόβλημα στη καθημερινή τους ζωή, στο σχολείο, στην οικογένεια , στις φιλικές & διαπροσωπικές σχέςεις και απαιτείται απο τους γονείς να δώσουν υποστήριξη στα παιδιά τους για να αντιμετωπίσουν αυτό το φαινομένο !

Ενημερωθείτε για το θέμα του Bulling

Η Συμβουλευτική Ψυχολόγος παιδιών & εφήβων Τζινα Θανοπούλου , θα παρουσιάσει τη ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ για Καλύτερη κατανόηση του, αλλα και σημαντικά ΚΛΕΙΔΙΑ για τους ΓΟΝΕΙΣ για να υποστηρίξουν τα παιδια τους και να τα οδηγήσουν σε Λύσεις !

Επίσης θα δωθούν και σημαντικοί τρόποι & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ της ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ & ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ & Των Εφηβων, ώστε να λειτουργήσει σαν ‘Προστατευτικό Αντίβαρο ' στο Bullying !

Στις επόμενες  συναντήσεις Πέμπτη 7/4 & 14/4 στις 11:00-13:30 μμ , στο πλαίσιο του Ρarentology στη LIFE CLINIC θα δωθούν τα ΚΛΕΙΔΙΑ για ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Αποτελεσματικής Αντιμετώπισης του Bullying , καθώς και ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ της ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ στα παιδιά!

Καλούμε τους ΓΟΝΕΙΣ που θέλουν να υποστηρίξουν τα παιδια τους ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να μας συνοδέψουν στις συναντήσεις μας σε αυτο 'το Ταξιδι του Απολεσματικου ΓΟΝΕΑ ' !

Δηλώστε συμμετοχή στη LIFE CLINIC

Τηλ: 210 6772222
Διεύθ: ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ 4, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ!