Δούκισσα Νομικού: ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της (φωτο)

Δημοσιεύθηκε στις

H Δούκισσα Νομικού πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή "Happy Day" θα πάρει το όνομα Αναστασία -το βαφτιστικό όνομα της μητέρας της, Ούρσουλα. Η Δούκισσα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει. Μάλιστα, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της, παρέα με τον μικρό Σάββα.

«Τα παιδιά μου. Η ζωή μου όλη. Ευχαριστώ τον άντρα μου, τον καλύτερο πατέρα και σύζυγο που θα μπορούσα να ζητήσω, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος για άλλη μία φορά με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που με καθοδήγησε ξανά με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρω να απολαύσω το κάθε λεπτό αυτού του θαύματος, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και τη μεγάλη αγκαλιά σας.»


Αυτό είναι το δεύτερο παιδί της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, που έχουν αποκτήσει ήδη τον μικρό Σάββα. «Ο Δημήτρης είναι τόσο τρυφερός και γλυκός. Είναι μοναδικό και ξεχωριστό πλάσμα. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο σε απίστευτο βαθμό. Θαυμάζω τα πάντα πάνω του: την αισιοδοξία του, το μυαλό του, το χαμόγελό του, τον τρόπο που με φροντίζει, με αγαπά, τον τρόπο που αγαπάει τον Σάββα μας. Είναι εξαιρετικός πατέρας», είχε πει για τον σύζυγό της η Δούκισσα Νομικού. Η ίδια λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους στον κόσμο είχε πει στη Real Life: «Ανυπομονούμε, πρώτα ο Θεός, να γνωρίσουμε και να αγκαλιάσουμε την κόρη μας που έρχεται στη ζωή για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας».