Απίστευτο: 9χρονη αμφισβήτησε τον εθνικό ύμνο και κινδυνεύει με αποβολή από το σχολείο της!

Δημοσιεύθηκε στις

Πόσα 9χρονα παιδιά έχουμε συναντήσει που να έχουν αρνηθεί να  σταθούν προσοχή στο άκουσμα του εθνικού ύμνου της χώρας τους; Σίγουρα όχι πολλά. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η 9 ετών Ανέτ Ντίου έγινε viral και  έχει έρθει αντιμέτωπη με μία άνευ προηγουμένου τιμωρία.

Απίστευτο: 9χρονη αμφισβήτησε τον εθνικό ύμνο και κινδυνεύει με αποβολή από το σχολείο της!


Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η 9χρονη Ανέτ αρνήθηκε να σηκωθεί όρθια κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας της στο σχολείο, αφού υποστηρίζει πως ο εθνικός ύμνος είναι ρατσιστικός και αποικιοκρατικός, επειδή αποκλείει τους αβορίγινες ιθαγενείς κατοίκους της Αυστραλίας ,οι οποίοι ήταν κάτοικοι της χώρας πολύ πριν την έλευση των βρετανών.  Έτσι, η μικρή μαθήτρια βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με την σκληρή τιμωρία της αποβολής. Μάλιστα το θέμα έχει πάρει ακόμα και πολιτικές διαστάσεις. Η γερουσιαστής και πρόεδρος του κόμματος "One Nation", Πολίν Χάνσον αποκάλεσε την μικρή Ανέτ "παλιόπαιδο" και ζητά την παραδειγματική τιμωρία της, δηλαδή την αποβολή της από το σχολείο.

Όπως δήλωσε η πολιτικός «Πρόκειται για ένα παιδί που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και ευχαριστώς θα τής έδινα μια στον πισινό" Δεν ξέρω τι σκέφτοναι τα άλλα παιδιά. Οι γονείς της έχουν ευθύνη, πρέπει να αποβληθεί από το σχολείο!»

Οποιοδήποτε σχόλιο περιττεύει!