Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Βαφτίζει στην Ελλάδα την 11χρονη κόρη της! (video)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εθεάθη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μαζί με την 11χρονη κόρη της, Μελίνα. Εκεί βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής, «Καλοκαίρι #not», στην οποία η δημοσιογράφος και συγγραφέας αποκάλυψε, ότι πρόκειται να βαφτίσει την κόρη της τις ερχόμενες ημέρες στην Ελλάδα και αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθε εδώ από τη Σουηδία. Μάλιστα, όπως είπε η ίδια αυτή ήταν μία απόφαση της κόρης της.

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η κόρη της πήρε την απόφαση να βαφτιστεί χριστιανή
Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δήλωσε: «Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι καλά τα ελληνικά της, γιατί ο μπαμπάς της είναι Σουηδός. Στο σπίτι μιλάνε μόνο σουηδικά και ελληνικά μιλάει μόνο μαζί μου… Λίγο πριν πάει πανεπιστήμιο είπαμε να το βαφτίσουμε το παιδάκι….».


Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Βαφτίζει στην Ελλάδα την 11χρονη κόρη της! (video)

Τόνισε, επίσης, ότι ένας από τους σταθμούς της στην Ελλάδα θα είναι η Ύδρα ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια η Μελίνα αποφάσισε να βαπτιστεί χριστιανή. «Κάτι που ήταν δική της απόφαση. Αν και μόλις 11 χρονών πήρε την απόφαση να βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη καθώς ο πατέρας της είναι Σουηδός», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο στο οποίο η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μιλά για τη βάφτιση της κόρης της
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε στην κάμερα του Open Beyond για τη βάφτιση της 11χρονης κόρης της, Μελίνας, που πρόκειται να γίνει σύντονα στην Ελλάδα.