Ήβη Αδάμου: Για πρώτη φορά, μαμά!

Δημοσιεύθηκε στις

Μανούλα έγινε για πρώτη φορά η Ήβη Αδάμου. Η όμορφη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο την Τρίτη ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τόσο εκείνη όσο και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας.

Η Ήβη Αδάμου γέννησε σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας και τόσο η ίδια όσο και ο επί χρόνια σύντροφός της, Μιχάλης Κουινέλης, είναι πολύ χαρούμενοι. Οι ευτυχισμένοι γονείς έχουν κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που έσπευσαν από την Αλεξανδρούπολη και την Κύπρο για να βρεθούν στο πλάι τους.


Ο Μιχάλης έχει δίπλα του τον πατέρα του, τη μητέρα του και τον αδερφό του που μετέβησαν στην Αθήνα από την Αλεξανδρούπολη, ενώ ταξίδεψαν στην Αθήνα από την Κύπρο και η μητέρα με τον πατέρα της Ήβης, καθώς επίσης και η αδελφή της με το σύζυγό της.

Μάλιστα, όπως έχει κάνει η ίδια η Ήβη γνωστό, όταν με το καλό πάρουν εξιτήριο από το μαιευτήριο θα μετακομίσουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, μαζί φυσικά με το Μιχάλη!

«Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί», έχει δηλώσει στο παρελθόν. «Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται».

Εμείς από το all4mama ευχόμαστε στο ζευγάρι να τους ζήσει το μωράκι!

Ήβη Αδάμου: Για πρώτη φορά, μαμά!

 

tags:






tags: