Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Τελικά, η γνωστή ηθοποιός επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της!

"Θέλω να το πω δημόσια επειδή εργάζομαι και είμαι σε περιοδεία αυτό το διάστημα, δεν μπορώ να το κρύβω άλλο και βέβαια, έχει περάσει και το «επικίνδυνο» διάστημα του πρώτου τριμήνου. Και επίσης, είμαι και υπερβολικά χαρούμενη, δεν μπορώ να το κρατάω για τον εαυτό μου! Είμαι τρισευτυχισμένη!», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:«Θέλαμε και πιο γρήγορα, αλλά επειδή εγώ θήλαζα μέχρι πριν μερικούς μήνες, δεν μπορούσα να μείνω έγκυος κι έτσι, με το που σταμάτησα το θηλασμό, έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή εγώ είμαι μοναχοπαίδι και ξέρω πώς είναι, τώρα ξέρω ότι δεν θα είναι ποτέ μόνη της», εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη.


Η Πηνελόπη βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αισθάνεται πολύ χαρούμενη που θα μεγαλώσει η οικογένειά της. Να υπενθυμίσουμε ότι έχει μία κόρη 2 ετών, τη μικρή Λυδία, με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο και τώρα ανυπομονούν και οι τρεις για την έλευση του νέου μέλους.

Εμείς ευχόμαστε με το καλό να έρθει το μωράκι στον κόσμο!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της!

tags:

feautured

tags:

feautured