Άνθιμος Ανανιάδης: «Αμφισβητούν ότι είμαι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου»

Δημοσιεύθηκε στις

Στην εκπομπή του Alpha "Happy Day" μίλησε ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι περνά τις μέρες των Χριστουγέννων μακριά από το παιδί του, καθώς η οικογένεια της πρώην συντρόφου του αμφισβητεί ότι ο ίδιος είναι ο βιολογικός πατέρας.

«Η ζωή μου όλη έχει αλλάξει μετά τη γέννηση του ανθρώπου τον οποίο έχω δει από την πρώτη στιγμή. Είμαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Ουσιαστικά, ως πατέρας, μου έχουν αποκλείσει το δικαίωμα να είμαι κοντά στο παιδί λόγω του ότι υπάρχει η αμφισβήτηση από την οικογένεια αυτή ότι μπορεί και να μην είμαι ο πατέρας. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος άνθρωπος στη θέση μου, ώστε να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Απλά είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Γι' αυτό και θέλω να βρίσκομαι δίπλα σε ανθρώπους που έχω ανάγκη να είμαι κοντά τους. Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μην είναι καλός σύζυγος, αλλά μπορεί να γίνει καλός πατέρας», είπε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.


 

Άνθιμος Ανανιάδης: «Αμφισβητούν ότι είμαι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου»

 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γιος του Άνθιμου Ανανιάδη ήρθε στον κόσμο στις 20 Απριλίου 2018, ενώ σχεδόν ένα μήνα αργότερα ο ηθοποιός και η σύντροφός του, Μαρία Νεφέλη Γαζή, τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

 

 

tags:


tags: