Τζένη Διαγούπη: "Έχω αποδεχτεί ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί"

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του Alpha "Happy Day" παραχώρησε η Τζένη Διαγούπη, η οποία αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που μου είχαν προκύψει γνώριζα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί. Οπότε μετά το πήρα λίγο πιο απαλά και απλά το θέμα. Αλλά τα παιδιά, πιστεύω, είναι παντού κι αν θες ένα παιδί μπορείς να το αποκτήσεις. Μακάρι να μπορέσω και να έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου ένα παιδί απ’ όπου να ‘ναι.

 

 

Είναι και θέμα πώς το βλέπει η οικογένειά σου. Το πόσο εύκολο είναι να αποδεχθείς ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί. Εγώ το αποδέχτηκα τη στιγμή που αποφάσισα ότι θέλω να ζήσω και να είμαι υγιής. Το έχω αποδεχτεί.

Οι γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδί, να πουν ένα "χέστ@κα" στην κοινωνία. Να κοιτάξουν την υγεία τους, να μην ταλαιπωρούνται όταν αποφασίζουν και σε πιο μεγάλη ηλικία να κάνουν παιδί με όλες αυτές τις εξωσωματικές. Μετά από κάποια ηλικία, είναι σκληρό αυτό που θα πω, μπορεί και να μη ζουν για να χαρούν αυτό το παιδί που θα έχουν αποκτήσει τελικά με τόσο μεγάλο βάρος. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη σε αυτό που σου λέω», είπε η Τζένη Διαγούπη.

 

 

tags:


tags: