Πρώτη μέρα στο σχολείο για πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Τζώρτζ (βίντεο)

 

Λίγο νωρίτερα από ό,τι ανοίγουν εδώ στην Ελλάδα τα σχολεία, ανοίγουν τα Βρετανικά. Ετσι, σήμερα για εκατομμύρια παιδιά στη Μεγάλη Βρετανία είναι η πρώτη ημέρα στο σχολείο! Ανάμεσα σε αυτά που ξύπνησαν νωρίς νωρίς για το σχολείο και ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, για πρώτη φορά!

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, συνοδευόμενη από την μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, τον πατέρα της πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον μεγάλο αδελφό της πρίγκιπα Τζορτζ, πέρασε την πύλη του Thomas's Battersea.

Το Thomas's Battersea είναι το σχολείο όπου εδώ και δύο χρόνια φοιτά ο πρίγκιπας Τζορτζ (ο πρίγκιπας Τζορτζ είχε πάει πρώτη φορά στο εν λόγω σχολείο πριν δύο χρόνια, συνοδευόμενος μόνο από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ καθώς η Κέιτ Μίντλετον ήταν έγκυος και υπέφερε από πρωινές ναυτίες). Ενα ιδιαίτερο σχολείο, με διαφορετικό πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη διαφόρων δεξιοτήτων των παιδιών. Και απόλυτη προτεραιότητα στην ευγένεια. Για αυτό και από την πρώτη τάξη διδάσκονται δράμα, ιστορία, ξένες γλώσσες, μουσική και μπαλέτο. Εκεί γνώρισε το μπαλέτο και ο πρίγκιπας Τζορτζ το οποίο λατρεύει ιδιαίτερα και πρόσφατα έγινε στόχος διαφόρων σχολίων από παρουσιάστρια του BBC.

Η μικρή Σάρλοτ φορώντας τη στολή της, με τη γνωστή αυτοπεποίθησή της και τη γνωστή πονηριά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της(πολύ πρόσφατα έβγαλε για μια ακόμη φορά γλώσσα στους δημοσιογράφους) χαιρέτησε τη δασκάλα της που την περίμενε στην είσοδο, εν αντιθέση με τον πρίγκιπα Τζορζ που έμοιαζε λίγο περισσότερο βαριεστημένος (ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει παραδεχτεί ότι ο μεγάλος του γιος βαριέται το σχολείο) και ελαφρώς νυσταγμένος.

Η Κέιτ Μίντλετον υπέρλαμπρη, μαυρισμένη από τις διακοπές της, με ένα όμορφορ φλοράλ φόρεμα και το μαλλί χτενισμένο λίγο πιο μοντέρνα από ό,τι συνήθως, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Πηγές του παλατιού μιλώντας στη Daily Mail ανέφεραν ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν εξαιρετια ενθουσιασμένη που φεύγει από το νηπιαγωγείο για να πάει στο δημοτικό και ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν εξαιρετικά χαρούμενος που πλέον θα πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με την αδελφή του.

Τα δύο παιδάκια στο σχολείο δεν θα αποκαλούνται πρίγκιπας καθώς στόχος του παλατιού και ειδικά των γονιών τους και του ίδιου του σχολείου είναι να μην γίνεται κανένας διαχωρισμός. Ετσι, στο σχολείο της η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα είναι γνωστή ως Σάρλοτ Κέιμπριτζ όπως αντίστοιχα ο πρίγκιπας Τζορτζ, αυριανός βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας, είναι γνωστός ως Τζορτζ Κέιμπριτζ.

Πηγή: iefimerida.gr

tags:


tags: