Ελεονόρα Μελέτη: Η φωτογραφία με την κόρη της και το μήνυμα που συγκινεί! (φωτο)

H Ελεωνόρα Μελέτη επιβεβαίωσε το αυτονόητο για κάθε γυναίκα που γίνεται μητέρα. Πως στα μάτια του παιδιού της βρίσκεται η πραγματική αγάπη της ζωής της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα» ανεβάζει συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με την κόρη της Αλεξάνδρα, στις οποίες σπεύδει να τονίσει πόσο πολύ της έχει αλλάξει τη ζωή. Ετσι και στην τελευταία της ανάρτηση, όπου κρατά την ενάμιση έτους κόρη της στην αγκαλιά και σχολιάζει πως αυτή είναι η πραγματική αγάπη της ζωής της.

«Λένε πως το καλύτερο ηλιοβασίλεμα είναι στη Σαντορίνη, άλλοι επιμένουν πως στο Χαλεκουλανι είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, μερικοί παραμένουν πιστοί στο ηλιοβασίλεμα του Key west. Εγώ ξέρω πως το ένα και μοναδικό ηλιοβασίλεμα είναι αυτό...» έλεγε σε άλλη ανάρτηση όπου κρατούσε στα χέρια της, την Αλεξάνδρα με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Στις 28 Δεκεμβρίου 2017 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον θεατρικό παραγωγό Θοδωρή Μαροσούλη. Το Απρίλιο του 2018, η Ελεωνόρα Μελέτη έφερε στον κόσμο την κόρη της Αλεξάνδρα. Η παρουσιάστρια βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars μέχρι και τις τελευταίες ημέρες πριν γεννήσει.