Γυναίκα φωτογραφίζει το σώμα της δύο ημέρες μετά τη γέννα και γίνεται viral για έναν σπουδαίο λόγο!

Η Autumn Benjamin έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Με ένα post που πλέον έχει γίνει viral εξιστορεί με απόλυτη ειλικρίνεια και ευθύτητα την αλλαγή που έφερε στο σώμα της, στην ψυχολογία της και συνολικά στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της.

Οι πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό δεν ήταν καθόλου εύκολες για την Autumn, ήταν επίπονες, ενώ είχε και συναισθηματικές μεταπτώσεις.

Φωτογράφισε τον εαυτό της δύο ημέρες μετά τη γέννα και με τα λόγια της εκφράζει κάθε νέα μητέρα για όλο αυτό που βιώνει τον πρώτο καιρό μετά τον τοκετό.

Στο post της αντιλαμβάνεται ο καθένας την ωμή αλήθεια της μητρότητας μέσα από τα μάτια αυτής της γυναίκας:

«Αποφάσισα να δείξω τη σκληρή πλευρά των επακόλουθων του τοκετού και τη θυσία που κάνουν οι μητέρες από τη μία ημέρα στην άλλη. Με φωτογράφισε ο Kevin (ο σύζυγός της) 2 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου, Layla. Τρώγοντας το «ωραίο γεύμα» μου στο μαιευτήριο. Ένα παραψημένο φιλέτο. Ήμουν πλέον σε ένα εντελώς νέο πεδίο. Μάθαινα να θηλάζω αυτό το μικρό ανθρωπάκι που μόλις είχα φέρει στον κόσμο, φορώντας αυτό το διχτυωτό εσώρουχο στην περιοχή της κοιλιάς.

Κανένας δε μου είχε πει ότι η κοιλιά της εγκυμοσύνης δε φεύγει αμέσως μετά τη γέννα, κανείς δε μου είχε πει ότι θα έχω αιμορραγίες. Κανείς δε μου είχε πει ότι θα περνούσα ώρες κλαίγοντας, έντονα φορτισμένη. Θυμάμαι να είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου και να κλαίω. 

Ο Kevin ήταν σα χαμένος. Το συνειδητοποίησα όταν με κρατούσε στο μπάνιο του νοσοκομείου κι εγώ έκλαιγα ανεξέλεγκτα. Πονούσα πολύ. Τις ημέρες που ακολούθησαν δεν μπορούσα να περπατήσω και να πάω στο μπάνιο. Πίστευα ότι δε θα επέστρεφα πάλι στον παλιό μου εαυτό. Ο Κέβιν με βοηθούσε σε όλα, από το να ουρήσω μέχρι να κατέβω τις σκάλες.

Το να είσαι μητέρα είναι η υπέρτατη θυσία. Γιατί για εννέα μήνες μεγαλώνεις στο σώμα σου αυτό το μωρό. Γιατί έχεις να διαχειριστείς όλα αυτά τα συναισθήματα που έρχονται μετά τον τοκετό. Αφήνεις στην άκρη τις ντροπές και κυκλοφορείς στο σπίτι φορώντας πάνες. Γιατί ακούραστα προσέχεις το μωρό συνεχώς και το ταΐζεις με το γάλα σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον αλλάζουν οι προτεραιότητές σου. Συνήθιζα να είμαι η «τρελή» και πολύ εξωστρεφής Autumn. Τώρα είμαι η μητέρα της Layla και είμαι οκ με αυτό».

 

 

 

 

Διαβάστε εδώ για την επιλόχεια κατάθλιψη!

 

 

 

tags:


tags: