Βρεφικά δημητριακά χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι η επιλογή των πιο απαιτητικών μαμάδων!

Δημοσιεύθηκε στις

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019- Αν υπάρχει ένα προϊόν που ικανοποιεί ταυτόχρονα τις πιο απαιτητικές μαμάδες αλλά και τα ζωηρά και επιλεκτικά… κουτάλια των μωρών, τότε αυτό είναι σίγουρα τα βρεφικά δημητριακά Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης!

Η σωστή διατροφή και η κατανάλωση δημητριακών από τα πρώτα ηλικιακά στάδια είναι πολύ σημαντικές τόσο γιατί εξασφαλίζουν τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού, όσο και γιατί  θέτουν τα θεμέλια μιας υγιούς ενήλικης ζωής, και η Nestlé το γνωρίζει αυτό πολύ καλά.


Από τον 6ο μήνα που οι μαμάδες ξεκινούν την εισαγωγή στερεών τροφών στη διατροφή του μωρού τους, τα βρεφικά δημητριακά  αποτελούν πάντα την πρώτη επιλογή καθώς είναι εύπεπτα και του προσφέρουν ποικιλία στη γεύση και στην υφή.

Μάλιστα, πλέον μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην αγαπημένη κλασική σειράπου «έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές» και στη νέα βιολογική σειρά NaturNesBio, η οποία με «γνώση από τη φύση» ήρθε για να προσφέρει στους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να κατακτήσουν τον κόσμο και τις… καρδιές μας.

Η κλασική σειρά βρεφικών δημητριακώντης Nestlé είναι φτιαγμένη με πάνω από 50% δημητριακά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μεσίδηρο,βιταμίνες Α&Cκαι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, για να ικανοποιεί τις υψηλές διατροφικές ανάγκες ενός μωρού, που είναι διαφορετικές από αυτές ενός ενήλικα και να συμβάλλει παράλληλα στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού του συστήματος. Θα τη βρείτε σε 4 γεύσεις με βελούδινη υφή για μεγαλύτερη απόλαυση!

Η νέα βιολογική σειρά NaturNesBio βρεφικών δημητριακών της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης φτιάχνεται από 100% βιολογικά δημητριακάαπό επιλεγμένες καλλιέργειες, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά, σε 3 απίθανες γεύσεις που διαλύονται εύκολα χωρίς να σβολιάζουν για να τα απολαμβάνει το μωρό σας.

Φυσικά, είτε επιλέξετε την κλασική είτε τη βιολογική σειρά, μη χάσετε την ευκαιρία να τις συνδυάσετε με φρέσκα φρούτα ή λαχανικά και να ετοιμάσετε έτσι στο μωρό σας ένα υπέροχο γεύμα από τα χεράκια σας.

Μάθετε ό, τι χρειάζεστε για τα βρεφικά δημητριακά στην επίσημη σελίδα της Nestlé στο https://www.nestlebaby.gr/brand/nestle-vrefika-dimitriaka.

Γιατί όταν πρόκειται για την κρέμα του μωρού σου θέλεις να ξέρεις ότι επιλέγεις το καλύτερο.

Σχετικά με τη Nestlé

Η Nestlé είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ροφημάτων παγκοσμίως. Με παρουσία σε 189 χώρες σε όλο τον κόσμο και 328.000 εργαζομένους, ο Όμιλος δεσμεύεται σε έναν σκοπό: να ενισχύσει την ποιότητα ζωής και να συνεισφέρει σε ένα πιο υγιές μέλλον. Η Nestlé προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανθρώπους και τα κατοικίδιά τους για κάθε στάδιο της ζωής τους. Οι περισσότερες από 2.000 μάρκες της περιλαμβάνουν από προϊόντα με παγκόσμια αναγνώριση όπως ο Nescafé ή η Nespressoμέχρι αγαπημένες τοπικές μάρκες, όπως ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή.Η στρατηγική για Διατροφή, Υγεία και Ευεξία οδηγεί την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας. Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Nestlé βρίσκονται στην ελβετική πόλη Vevey, όπου η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 150 χρόνια.

Στην Ελλάδα, η Nestlé έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια. Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας είναι η κυκλοφορία του «Γαλακτούχον Άλευρον Nestlé» το 1899, η «εφεύρεση» του Nescafé Frappéto1957, η εξαγορά της Λουμίδης ΑΕ και του εργοστασίου καφέ στα Οινόφυτα το 1987.

Σήμερα ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε 9 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, απασχολεί 800 μόνιμους εργαζομένους και το 60% του ετήσιου κύκλου εργασιών προέρχεται από την εγχώρια παραγωγή. Επιπλέον, εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestlé Ελλάς εξάγει ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλοςκαι φυσικό μεταλλικό νερό Κορπήστις ελληνικές κοινότητες παγκοσμίως.

Στον τομέα της κοινωνικής υπευθυνότητας, η Nestlé Ελλάς ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη, εστιάζοντας σε τρεις βασικούς πυλώνες: την απασχόληση των νέων, τη διατροφική εκπαίδευση των παιδιών και την υποστήριξη οικογενειών χαμηλού εισοδήματος με δωρεές προϊόντων. Έτσι, με την πρωτοβουλία για τη νεανική απασχόληση Nestlé needs YOUthδημιούργησε περισσότερες από 500 ευκαιρίες απασχόλησης για νέους κάτω των 30 μέχρι το 2016 στην Ελλάδα και ανανέωσε τη δέσμευσή της για ακόμη 450 ευκαιρίες απασχόλησης μέχρι το 2020. Παράλληλα, με το πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης Παιδιά Όλο Υγείαέχει αγγίξει μέχρι σήμερα περισσότερους από 110.000 μαθητές, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έχει δωρίσει τρόφιμα αγοραστικής αξίας άνω των 2 εκ. ευρώ σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων και περιφερειών όλης της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Nestlé, επισκεφθείτε το http://www.nestle.com 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nestlé στην Ελλάδα, επισκεφθείτε το www.nestle.gr 

tags:







tags: