Αυτό το κοριτσάκι έλαβε δώρα από υπάλληλο απορριμματοφόρου και η αντίδρασή της είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει! (video)

Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και συγκινητικό από το να βλέπει κανείς μικρά παιδιά να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιο από τα είδωλά τους. Πρόσφατα, ένα μικρό κορίτσι από την Ιρλανδία, η Sarah, είχε την ευκαιρία να συναντήσει έναν υπάλληλο απορριμματοφόρου, τον οποίο παρατηρούσε συχνά από το παράθυρό της. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της μικρής, ο Wayne, ρώτησε τους υπαλλήλους του απορριμματοφόρου αν θα μπορούσαν να χαιρετήσουν τη Sarah την ώρα που θα περνούσαν μπροστά από το παράθυρό της. Οι υπάλληλοι, όμως, προτίμησαν να μη χαιρετήσουν το μικρό κορίτσι, αλλά να κάνουν κάτι... καλύτερο. Πήγαν λίγο παρακάτω και αγόρασαν δώρα στη μικρή τους θαυμάστρια για να τους θυμάται. Της πήραν ένα mini απορριμματοφόρο για να παίζει και ένα βιβλίο ζωγραφικής. Και ευτυχώς για μας, ο Wayne και η σύζυγός του απαθανάτισαν όλη αυτή τη γλυκιά ιστορία σε ένα βίντεο.

https://www.facebook.com/LADbible/videos/237762820265932/

 

Το βίντεο έγινε viral από την ημέρα που δημοσιεύθηκε. Μέχρι τώρα, έχουν γίνει 3.000 κοινοποιήσεις και 13.000 reactions στα social media και υπάρχει λόγος για όλο αυτό. Ποιος; Μα, η αξιολάτρευτη αντίδραση της μικρής Sarah!

 

 

 

tags:


tags: