Αριθμολογικές προβλέψεις εβδομάδας 20-25/11

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αριθμολογικές προβλέψεις εβδομάδας 20-25/11

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός


Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3
Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

AΡΙΘΜΟΣ 1

Είστε καλυμμένοι με μια πανοπλία εγωισμού και άμυνας και παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή σας - που βλέπουν τον άνθρωπο πίσω από τη πανοπλία -και θέλουν να σας εμπνεύσουν με τον έρωτά τους ώστε να ρίξετε τις άμυνες σας.
Εσείς όμως θα δράσετε υπερβολικά θεωρώντας ότι κάθε συναισθηματική και ερωτική προσέγγιση είναι μια προσπάθεια αποδυνάμωσής σας.
Προσέξτε γιατί με τη στάση σας αυτή θα οδηγήσετε είτε άμεσα είτε έμμεσα σε φυγή άτομα τα οποία δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν στη ζωή σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Οι δυσκολίες του παρελθόντος σας έχουν αφήσει μια ανοιχτή πληγή γεγονός που θα σας κάνει να είστε πιο απομονωμένοι από φίλους και συγγενείς και εξαιρετικά καχύποπτους και αμυντικούς με νέες γνωριμίες.
Να είστε προετοιμασμένοι γιατί η εβδομάδα θα σας φέρει αντιμέτωπους με την αιτία της συναισθηματικής σας πληγής η οποία θα σας καλέσει να επιλέξετε το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε τη δύναμη της θέλησής σας και όχι το πληγωμένο σας συναίσθημα και δείξτε κυριαρχία και επιβολή ειδικά στις πιο σκοτεινές σας τάσεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Τα γεγονότα και οι επιλογές του συντρόφου σας αυτό το διάστημα θα σας αποκαλύψουν στοιχεία που θα σας κάνουν να τον τοποθετήσετε στη σφαίρα του πραγματικού και όχι του φανταστικού.
Αυτό το διάστημα θα ανακαλύψετε οτι το ισχυρό πρόσωπο της σχέσης είστε εσείς και όχι το άλλο σας μισό το οποίο θα αποδυναμωθεί σημαντικά κολλώντας πάνω σας για προστασία και θαλπωρή κάτι που ενδέχεται να σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε οτι τελικά είστε καλύτερα μόνοι.
Το ερχόμενο διάστημα αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Το διάστημα αυτό γενικότερα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για σαρωτικές αλλαγές. Κάντε υπομονή και υποχωρήστε σε κάποια πράγματα.
Επιδιώξτε να επικοινωνήσετε τα συναισθήματά σας με το σύντροφό σας.
Ειδικά όταν για κάποιους από εσάς μια σχέση οδεύει στο τέλος της μήν φέρετε την άλλη πλευρά προ τετελεσμένων γεγονότων χωρίς να ακούσετε τί έχει να σας πει.
Διαφορετικά θα σας βασανίζει ένα ερώτημα το οποίο δεν θα μπορέσετε αργότερα να απαντήσετε « Τι θα γινόταν αν είχα χειριστεί την υπόθεση αλλιώς..??.».
Κάποιοι από σας αισθάνεστε εξαπατημένοι συναισθηματικά από το σύντροφό σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Δώστε μεγάλη προσοχή γιατί η μέχρι τώρα απογοήτευση στον ερωτικό τομέα θα σας ευαισθητοποιήσει επικίνδυνα ως προς το να πιείτε νερό από λάθος πηγή και συγκεκριμένα ως προς το να εντυπωσιαστείτε από άτομο με αμφίβολες προθέσεις που γνωρίζοντας το πόσο ευάλωτοι είστε θα σας πει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε να ακούσετε.
Η εβδομάδα είναι η ιδανική περίοδος για να επιλύσετε δικαστικά τις διαφορές σας και αν περιμένετε κάποια νομική απόφαση αυτή τη περίοδο τα νέα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Στεναχώριες και χωρισμούς φέρνει αυτή εβδομάδα. Καταστάσεις φαίνονται να έρχονται και να φεύγουν. Μην μένετε μόνο στα λόγια των άλλων και ζητήστε διαβεβαιώσεις. Ένα δίλημμα θα σας προβληματίσει.
Μην εγκαταλείπετε τα όπλα και το βάζετε στα πόδια. Στα αισθηματικά κάτι σας έχει ρίξει. Νιώθετε προδομένοι και καταβεβλημένοι. Διαλέξτε τις μάχες σας. Στα επαγγελματικά επιστρατεύστε την γοητεία σας για να πάρετε αυτό που θέλετε.
Τιθασεύστε τα νεύρα και τη ζήλια σας. Θέστε πιο ρεαλιστικούς στόχους. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε ανασφάλειες και φοβίες. Αποφύγετε εντάσεις για να μην έχετε απώλειες.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Νέα ξεκινήματα φέρνει για σας εβδομάδα. Φαίνεται να ανακάμπτετε απ᾽ότι σας έριξε. Τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους και ανοίγετε νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Στα αισθηματικά ευνοούνται δεσμοί και επανασύνδεσεις.
Βάλτε νερό στο κρασί σας και πάρτε πρωτοβουλίες. Να θυμάστε ότι όλες οι καταστάσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Έχετε τύχη σε νέα ξεκινήματα.
Τολμήστε και μη διστάζετε. Αφήστε την δημιουργικότητα να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Αδράξτε ευκαιρίες και μην αφήνετε το χρόνο να περνά. Μην επιτρέπετε να σας καταβάλει η αρνητικότητα των άλλων. Δεχθείτε την αλλαγή.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Ερωτικά διλήμματα και το αίσθημα της μοιρασιάς φέρει για σας αυτή εβδομάδα. Έχετέ διάθεση να μοιραστείτε πράγματα και καταστάσεις με τους άλλους. Παρέχετε βοήθεια για να ενισχύσετε το εγώ σας. Είναι καλό όταν δίνεται να ξέρετε τι να περιμένετε.
Προσέξτε μη ξοδεύετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε. Στα αισθηματικά εμφανίζεστε αναποφάσιστοι. Χάνεστε σε επιλογές, παρασύρεστε από καλέσματα και μπλοκάρετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Αποφύγετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί και να συγχέετε καταστάσεις.
Στα επαγγελματικά βλέπετε τις καταστάσεις ξεκάθαρα και λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Βγαίνετε από το χάος και ανοίγεστε για νέες προοπτικές. Βρίσκετε τη δύναμη και τολμάτε. Αντιμετωπίστε τα πράγματα με νέα οπτική. Υπερασπιστείτε το δίκιο το δικό σας και των γύρω σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Νιώθετε σαν να είσαστε σε χρυσό κλουβί. Από τη μία έχετε την αποδοχή του κόσμου και μια επιτυχία. Από την άλλη μετανιώνετε για το πως κατακτήσατε κάποια πράγματα. Νιώθετε εγκλωβισμένοι και χωρίς διέξοδο.
Σήκωσε το κεφάλι σας και άνοιξε τα μάτια σας για να δείτε τη λύση. Επαγγελματικά νιώθετε ότι πρέπει να είστε σε ετοιμότητα και ότι έχετε κι άλλους αγώνες. Κρατήστε τις δυνάμεις σας γιατί κοντεύετε στο στόχο σας. Στα αισθηματικά θρηνείτε για μία περασμένη απόφαση.
Ίσως παλέψετε για κάτι και τώρα συνειδητοποιείτε ότι δεν άξιζε όσα είχατε θυσιάσει. Αποδεσμευθείτε από τις φοβίες σας και αφήστε τις ανησυχίες σας πίσω. Σπάστε τα δεσμά και βάλτε εσάς πάνω απ’ όλα.