Βίκυ Καγιά: Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ τα παιδιά του συζύγου μου από τα δικά μου

Δημοσιεύθηκε στις

Η Βίκυ Καγιά είναι μια... πολύτεκνη μαμά. Ναι ναι, καλά διαβάσατε. Μπορεί η ίδια να γέννησε δύο, την Μπιάνκα και τον Κάρολο - Ηλία, όμως, ο σύζυγος της Ηλίας Κρασσάς, είχε δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Η παρουσιάστρια τα δέχθηκε από την πρώτη στιγμή σαν δικά της και δεν τα ξεχωριστή ποτέ, ούτε όταν απέκτησε τα δύο μωρά της.


Η Βίκυ Καγιά μίλησε και για τον σύζυγό της και τη σχέση που έχει με τα δυο του παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της “Super Κατερίνα”.

«Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ τα παιδιά του συζύγου μου από τα δικά μου, και δε θα το κάνω ποτέ. Έτσι πρέπει να γίνεται. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, τον αγαπάς για όλα του και όχι για τα μισά του.  Όταν ένας άνθρωπος έρχεται με δυο πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή του που είναι δυο παιδιά, πρώτα είναι τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα.

Στην αρχή με δυσκόλεψε αυτό. Ξαφνικά βρέθηκα με δυο παιδιά, δεν ήξερα τι να κάνω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να δεις και τι σχέση του ανθρώπου σου με τα παιδιά γιατί αυτό λέει πολλά. Ένα από τα στοιχεία που με κέρδισε σε αυτόν, είναι το πόσο εξαιρετικός μπαμπάς είναι….» είπε.

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημοσιότητα σε σχέση με τα δικά της παιδιά, είπε: «Προστατεύω τα παιδιά μου από τη δημοσιότητα γιατί είναι μικρά ακόμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχοσύνθεσή τους από το να πάρουν ψηλά τον αμανέ μέχρι να τρομάξουν. Πολλές φορές όταν είμαστε στη Μύκονο και με ρωτάνε γιατί μας τραβάνε φωτογραφίες ή σε κάποιο πάρκο, τους λέω ότι τραβάνε τη θάλασσα ή τα δέντρα. Όταν πάνε 9-10 χρονών θα τους τα εξηγήσω όλα… Δε θα είχα πρόβλημα η Μπιάνκα να γίνει μοντέλο. Ο Ηλίας δε θα το ήθελε αυτό».

Η Βίκυ Καγιά εκμυστηρεύτηκε πως το τελευταίο διάστημα είχε περάσει από το μυαλό της η σκέψη να κάνει ακόμα ένα παιδί αλλά θεωρεί πως όλο αυτό θα έφερνε εκ νέου μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και αυτή την περίοδο έχει περισσότερο ανάγκη την ηρεμία.