Βάσω Γουλιελμάκη: Όταν έφυγε το παιδί μου για σπουδές, μετρούσα στο ημερολόγιο τις ημέρες που θα ιδωθούμε

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για την μοναχοκόρη της που σπουδάζει στις ΗΠΑ, μίλησε μεταξύ άλλων, η Βάσω Γουλιελμάκη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ένιωσε τη στιγμή που έφυγε το παιδί της, από το σπίτι για τις σπουδές του.


«Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που έφυγε το παιδί μου από το σπίτι για σπουδές. Την πρώτη χρονιά που έφυγε το παιδί μου είχα ημερολόγιο και μετρούσα τις μέρες που έλειπε και τις ημέρες που θα ιδωθούμε. Η κόρη μου έχει πάει στην Καλιφόρνια οπότε δεν μπορείς να πεις ότι θα πεταχτείς. Στην αρχή τη βοήθησε ο μπαμπάς της (Σωκράτη Αλαφούζος) που ήταν εκεί, ένιωθα τύψεις που δεν ήμουν αλλά δεν γινόταν», είπε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη, η οποία παντρεύτηκε με τον Σωκράτη Αλαφούζο το 2001 και χώρισαν το 2008, έχοντας αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Μαρίλια, η οποία πρόσφατα έγινε 20 ετών.

Παράλληλα, η Βάσω Γουλιελμάκη είπε ότι αναζητά ένα έρωτα που θα κρατήσει για πάντα.«Έχω καταλάβει με τα χρόνια ότι όσο κρατάει ο έρωτας όλα τα βλέπεις ρόδινα. Ο άνθρωπος ερωτεύεται αμέτρητες φορές. Υπάρχει όριο; Αν είσαι βέβαια τυχερός και σου έρθει και το “για πάντα”, είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί. Κι εγώ πιστεύω στο “για πάντα”, απλώς δεν μου έχει τύχει… γι’ αυτό πάμε στο “αμέτρητες”. Το αναζητάω όμως, αλίμονο», συμπλήρωσε κλείνοντας η Βάσω Γουλιελμάκη.

Μίλησε και για τους τοξικούς ανθρώπους. «Δεν μπορώ με τους ανθρώπους που υστεριάζουν όταν βλέπουν μπροστά τους ένα έντομο. Τη γλίτσα δεν πειράζει αν την αφήνουν τα έντομα, οι άνθρωποι είναι το θέμα. Ιδιαίτερα αν δεν είναι αυτό που θέλεις να σε πλησιάσει. Και τα… αποτυπώματα από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρουν. Το υπονοούμενό μου ήταν για τους τοξικούς ανθρώπους. Αντιδρώ με τον ίδιο τρόπο σε αυτούς όπως και με τα έντομα. Δεν επενδύω κάτι και όταν φύγει κάνω το… μπάνιο μου».