Θυσιάστηκε για να σώσει την αδερφούλα της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

«Χωρίς την Ramona, η Trixie δεν θα ήταν ζωντανή»

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία μιας 6χρονης που έσωσε την ζωή της μικρότερης αδερφής της βάζοντας όμως σε κίνδυνο την δικιά της. Η Ramona Gibbs έσπρωξε την αδερφή της όταν είδε ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω της. Όμως δεν πρόλαβε να σώσει και τον ίδιο της τον εαυτό, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να βρεθεί κάτω από αυτό αυτοκίνητο.

Τραυματίστηκε σοβαρά, όμως η Ramona αποδείχτηκε πολύ θαρραλέα και τα κατάφερε. Μάλιστα τιμήθηκε με βραβείο για την αυτοθυσία της αυτή.


«Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα αυτό το βραβείο….! Ανυπομονώ να το δείξω στους φίλους μου!» είπε η Ramona.

Θυσιάστηκε για να σώσει την αδερφούλα της

Οι δύο αδερφούλες έπαιζαν αμέριμνα έξω από το σπίτι τους όταν ξαφνικά μία 94χρονη οδηγός επιχείρησε να κάνει έναν ελιγμό. Η ηλικιωμένη πάτησε κατά λάθος το γκάζι με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς το πεζοδρόμιο εκεί που τα δύο κορίτσια έπαιζαν. Η Ramona που «έβλεπε» τι πήγαινε να συμβεί, έσπρωξε την αδερφή της ενώ η ίδια «καρφώθηκε» ανάμεσα στο όχημα της ηλικιωμένης και σε ένα παρκαρισμένο αμάξι.

Θυσιάστηκε για να σώσει την αδερφούλα της

Τελικά ένας γείτονας κατάφερε να την απεγκλωβίσει ενώ η μικρότερη αδερφή της χτύπησε λιγάκι στο κεφάλι.

Η κατάσταση της Ramona ήταν πιο σοβαρή. Είχε πάθει ζημιά στο συκώτι και στον πνεύμονά της, είχε σπάσει το πόδι της και τα πλευρά της, είχε καταστρέψει το γόνατό της, είχε χτυπήσει την λεκάνη της και είχε εσωτερική αιμορραγία.

Θυσιάστηκε για να σώσει την αδερφούλα της

Χρειάστηκε να κάνει πέντε επεμβάσεις συμπεριλαμβανομένης και μια πλαστικής προκειμένου να επιδιορθώσει το γόνατό της. Το σίγουρο είναι ότι χάρη στην αυτοθυσία της Ramona, η Trixie είναι πλέον ζωντανή και οι δύο τους θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν  μαζί!

Θυσιάστηκε για να σώσει την αδερφούλα της

πηγή: www.newsbeast.gr