Σοφία Παυλίδου: Ως μητέρα εξακολουθώ να μαγειρεύω για τους γιους μου και να τους πηγαίνω ταπεράκια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Σοφία Παυλίδου είναι η κλασική Ελληνίδα μαμά, ανησυχεί αν τρώνε τα παιδιά της, και συνεχίζει να μαγειρεύει και να πηγαίνει ταπεράκια στους 20χρονους γιους της. Αλλά δεν τους παίρνει τηλέφωνο για τους πει να βάλουν ζακέτα.

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή "Mega καλημέρα" η ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα, αλλά και για τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο.


«Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρα ήταν ο ερχομός των γιων μου. Το πιο ερωτικό ταξίδι μας με τον Χρήστο Φερεντίνο ήταν στην Αυστρία. Ο Χρήστος ντυνόταν Άη Βασίλης, άλλα τα παιδιά μου το κατάλαβαν στα πέντε τους. Αισθάνομαι για τον πρώην σύζυγο μου, αγάπη και σεβασμό» είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

«Ζω μόνη μου πλέον, γιατί ο ένας μου γιος σπουδάζει και ο άλλος μένει με τον πατέρα του. Ως μητέρα εξακολουθώ να μαγειρεύω για τους γιους μου και να τους πηγαίνω ταπεράκια. Δεν τους παίρνω τηλέφωνο για να βάλουν ζακέτα. Θα αγκαλιάσω όποια κοπέλα μου γνωρίσουν οι γιοι μου ως σχέση τους, γιατί θα είναι η επιλογή τους» ανέφερε μιλώντας για το τι μαμά είναι και τι πεθερά θα γίνει.

Τέλος μίλησε και για το θεσμό του γ΄μου, που η ίδια θεωρεί παρωχημένο. «Δεν πιστεύω στον θεσμό του γάμου. Δεν ήθελα να παντρευτώ στην εκκλησία με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά το έκανα με χαρά και αγάπη. Ο γάμος όπως τον έχουμε στο μυαλό μας είναι για εμένα χάσιμο χρόνου και πολλά έξοδα. Οι άντρες δεν με φοβούνται πλέον. Στην αρχή υπήρχε ένας φόβος. Το χιούμορ και η εξυπνάδα είναι βασικά χαρακτηριστικά σε έναν άντρα. Όταν είμαι σε μία σχέση είμαι πάντα εκεί, είμαι πολύ δοτική. Έχω εμμονικούς θαυμαστές, που από τότε που χώρισα, επί 7 χρόνια μου στέλνουν καθημερινά emails» κατέληξε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Pavlidou (@pavlidou.sofia)