"Δεν θήλασα ούτε μια μέρα από το άγχος που μου δημιούργησε η μαία"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Μικαέλα Θεοφίλου μιλάει στην κάμερα του all4mama για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στον θηλασμό:

"Δεν θήλασα ούτε μια μέρα από το άγχος που μου δημιούργησε η μαία"


 

"Eνώ όλα στη διάρκεια του τοκετού πήγαν πάρα πολύ καλά, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, παρόλο που γέννησα εντελώς μα εντελώς φυσιολογικά, χωρίς καν επισκληρίδιο, εκεί που αντμετώπισα πρόβλημα και μπορεί πολλές μαμάδες να είναι διχασμένες ακούγοντας με, κάποιες να νιώσουν ότι είναι με το μέρος μου και κάποιες άλλες απέναντι μου εγώ  οφείλω να πω ότι το πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν με την μαία. Είχα μια μαία η οποία πήγαινε μαζί, αγκαζέ με την γυναικολόγο μου, ήταν μια μαία πάρα πολύ σκληρή, με πίεζε πάρα πολύ ότι έπρεπε να έχω μόνο αποκλειστικό θηλασμό με το παιδί μου χωρίς να με βάλει καθόλου στη διαδικασία του θηλασμού. Αυτό μου δημιούργησε τεράστια προβλήματα στο πως να διαχειριστώ τον θηλασμό του παιδιού μου. Δεν μπόρεσα δυστυχώς να θηλάσω ούτε μια μέρα από το άγχος που μου δημιούργησε η συγκεκριμένη μαία. Προσπάθησα με θήλαστρο να κατεβάσω έστω και λίγο γάλα, κατέβαζα 5 ml με αποτέλεσμα να πετρώσει το γάλα στο στήθος μου και δυστυχώς αναγκάστηκα λόγω όλης αυτής της πολύ δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης να πάρω χάπι αναστολής γάλακτος ,να μην έχω δηλαδή ούτε μια μέρα γάλα για το παιδί μου ".

Η Μικαέλα μιλάει ακόμη για την εμπειρία του τοκετού χωρίς επισκληρίδιο, που έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον!

Δείτε το βίντεο


INFO: Η Μικαέλα Θεοφίλου είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός στον Easy 97,2. Την ακούτε καθημερινά 10.00-13.00.