Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ τους – Η εγκυμοσύνη και τα κλάματα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Το ζευγάρι αποφάσισε να μοιραστεί πολύ προσωπικές του στιγμές, όμορφες κι άσχημες, δυνατές κι αμήχανες, ευτυχισμένες και στιγμές δυστυχίας και κατάρρευσης.


Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ διάρκειας ενός λεπτού του πολυδιαφημισμένου ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν. Από την εγκυμοσύνη, από την τελευταία τους εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια πριν παραιτηθούν από τα καθήκοντά τους, μέχρι την Μέγκαν να καταρρέει με τον σύζυγό της να κάθεται σε απόγνωση στον καναπέ.

Το τρέιλερ, ξεκινάΧάριΧΧάρι με την ερώτηση μιας δημοσιογράφου του Netflix προς το ζευγάρι :«γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;», ενώ παρουσιάζονται για πρώτη φορά διάφορες ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την ζωή του Χάρι και της Μέγκαν.

«Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου» λέει ο πρίγκιπας Χάρι στη κάμερα, ενώ προς το τέλος του τρέιλερ η Μέγκαν ρωτάει :«Από τη στιγμή που διακυβεύονται τόσα πολλά, δεν έχει περισσότερο νόημα να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς τους ίδιους;».

Σύμφωνα με το Deadline η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της υποψήφιας για Όσκαρ Λιζ Γκάρμπους.

Οπως αποκαλύπτει το τρέιλερ, η σειρά «έρχεται σύντομα»!

Το ντοκιμαντέρ με τις αλήθειες του Χάρι και της Μέγκαν αναμένεται να προκαλέσει νέους τριγμούς στο Παλάτι. Άλλωστε οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια παραμένουν τεταμένες και ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ δεν βοήθησε στην εξομάλυνση τους.