Περήφανη η μαμά του Χάρι Στάιλς: Από τη σκηνή του σχολείου στις μεγάλες συναυλίες του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η συγγραφέας Αν Τουίστ τρέφει απεριόριστο θαυμασμό για τον γιο της, Χάρι Στάιλς. Μιλώντας στο podcast «Spinning Plates With Sophie Ellis-Bextor», εξομολογήθηκε ότι απολαμβάνει τις συναυλίες του και πολλές φορές μένει άφωνη από με την εμφάνισή του διάσημου τραγουδιστή.

«Σε κάποιο σημείο, βρίσκω τον εαυτό μου να στέκεται και να τον κοιτάζει. Δεν ξέρω αν είναι θαυμασμός. Θυμάμαι όταν τον έβλεπα στη σκηνή του σχολείου, άλλοτε με δάκρυα στα μάτια και άλλοτε γελώντας», ανέφερε η μητέρα του σούπερ σταρ. «Ακόμα και τώρα με εκπλήσσει. Στην τελευταία του συναυλία στην Ιταλία, έδωσε ομιλία στα ιταλικά και έμεινα με το στόμα ανοιχτό».


Ο Χάρι Στάιλς ξεκίνησε την εντυπωσιακή του καριέρα στη μουσική το 2010 μέσω του βρετανικού «X-Factor» με τους One Direction. Ήταν μόλις 16 ετών και η συμμετοχή του έγινε μετά από παροτρυνση της μητέρας του.

«Πάντα ήξερα, από τότε που ήταν 2 ή 3 ετών, ότι κάτι σπουδαίο θα συνέβαινε», συνέχισε η μητέρα του, περιγράφοντάς τον ως ένα «χαρούμενο, φυσικό μικρό διασκεδαστή» όταν έπαιζε με τα άλλα παιδιά.

«Θυμάμαι να έρχεται σπίτι μετά τη δουλειά σε ένα φούρνο, μετά το σχολείο και τα Σαββατοκύριακα, και να μου λέει ότι τραγουδούσε στην πίσω κουζίνα όταν κάποιος πελάτης τον άκουσε και του είπε ότι έπρεπε να πάει σε τοπικό σόου ταλέντων.

Μου είπε ότι "δεν θέλω να το κάνω" και του απάντησα "εντάξει". Δεν θυμάμαι τι σκέφτηκα τότε, αλλά έστειλα [μια κασέτα]», πρόσθεσε η Τουίστ.

Πολύ σύντομα, έλαβε μια επιστολή που τον καλούσε για ακρόαση.

«Του είπα: "σου βρήκα αυτή την οντισιόν, αλλά είναι στο χέρι σου. Αν δεν θέλεις να το κάνεις, δεν πειράζει, αλλά το έκανα με την καλύτερη πρόθεση". Σκέφτηκε λίγο, αλλά όχι για πολύ και μετά πήγαμε», κατέληξε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Twist (@annetwist)