Παναγιώτης Στάθης: Παντρευτήκαμε στα Κύθηρα με παρανυφάκι την κόρη μας

Δημοσιεύθηκε στις

Η Τζένη Θεωνά και η εκπομπή Μαμά-δες συνάντησε τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Στάθη. Ο παρουσιαστής μίλησε για την κόρη του Καλλίνθια και για τις δυο φορές που παντρεύτηκε την σύζυγο του Αθανασία, με παρανυφάκι την κόρη τους.

Ο παρουσιαστής εστίασε στη σύζυγο του, Αθανασία και την στιγμή που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Κύθηρα.


«Την σύζυγο μου την γνώρισα στα Κύθηρα, από όπου και έχει καταγωγή, αλλά δεν μεγάλωσε εκεί. Η Αθανασία έχει γεννηθεί στην Αυστραλία, ήρθε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τα Κύθηρα όπου και έχουν εστιατόριο οι γονείς της.

Κάποια στιγμή πήγα εκεί για έναν γάμο, ήξερα φατσικά την μάνα και τον πατέρα της, ήξερα τον μικρότερο αδελφό της αλλά δεν ήξερα την Αθανασία. Δεν την είχα δει ποτέ” παραδέχθηκε, αρχικά, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

“Την είδα στο γάμο… Μεγάλες στιγμές! Πω, τρελάθηκα! Ναι, ναι, τρελάθηκα! Ήταν σαν ξαφνικά να έχεις ένα πλήθος ανθρώπων και έβλεπα από πίσω μόνο αυτό. Τίποτα άλλο.

Έπεσε μαύρο. Παντρευτήκαμε στα Κύθηρα, ενώ είχαμε κάνει πρώτα πολιτικό γάμο, όπου και κάναμε τον θρησκευτικό με παρανυφάκι την κόρη μας”.

Ήταν τριών χρονών και έλεγε “θα είμαι παραμυθάκι”! Το έλεγε λάθος, παιδί μου. Θεϊκό, δεν τα διορθώνεις ποτέ αυτά.

Υπήρχε μεγάλη συγκίνηση και ήταν πολύ ωραία στον γάμο μας. Βασικά δεν ήταν μόνο συγκίνηση αλλά γλέντι, ξεσαλώσαμε 15 ημέρες” περιέγραψε, επίσης, ο Παναγιώτης Στάθης.