Ο Γιώργος Θεοφάνους ομολογεί ότι ήταν πολύ άτακτο παιδί: «Η γιαγιά μου έφερε παπά και μου έκανε εξορκισμό»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν χείμαρρος στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή Μαμά-δες και μίλησε για όλη του τη ζωή.  Για τα 4 παιδιά του, τους γονείς του και την ασθένεια της μητέρας του, τη μουσική, αλλά και τη μεγάλη πίστη του στο Θεό.

«Εγώ πάντα ήθελα να κάνω 4 παιδιά. Πάντα, πάντα αυτό είχα στο μυαλό μου, από πολύ μικρός». Αυτά ήταν τα πρώτα του λόγια του γνωστού μουσικοσυνθέτη στη Ζωή Κρονάκη! Απόδειξη πόσο αγάπη έχει στα παιδιά και σήτα οικογένεια.

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήμασταν τρεις. Πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν σου κρύβω ότι μετά το διαζύγιό μου με την Ευρυδίκη, που έχουμε ένα γιο, που είναι 25 τώρα, το άγχος μου ήταν αυτό, ποια θα βρω που κάνουμε τρία παιδιά μαζί και να είναι της ζωής μου το άλλο μισό. Και βρήκα μια Θεσσαλονικιά. Η Βίλλυ είχε πολλά προβλήματα και της είχαν πει ότι δεν θα κάνει παιδιά. Τελικά έκανε τρία», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για τη σχέση του με τα παιδιά του, χαρακτήρισε τον εαυτό του μπαμπά.

Η γιαγιά μου έφερε παπά και μου έκανε εξορκισμό επειδή ήμουν πολύ άτακτος

«Ήμουν ο καπετάν φασαρίας. Μέσα στο σπίτι έκανα μόνο φασαρία, παρά πολύ άτακτος, ζιζάνιο. Ευτυχώς κανένα από τα παιδιά μου δεν είναι σαν εμένα. Είναι πιο ήσυχα, πιο ήρεμα. Η μαμά μου ήταν άρρωστη χρόνια κι έτσι μεγάλωσα με τη γιαγιά μου, θα σου πω έφερε μέχρι και παπά να μου κάνει εξορκισμό. Μετά ηρέμησα, ήρθε η μουσική και λειτούργησε θεραπευτικά. Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με τη μουσική. Ήμουν αριστούχος μαθητής, του 20, σκέφτομαι ότι ποτέ δεν ήρθαν να με δουν να παίζω. Σε καμία σχολική γιορτή. Η μαμά ΄ζητάν άρρωστη και δεν μπορούσε και ο μπαμπάς από άρνηση. Ο πατέρας μου μου είχε εξασφαλίσει υποτροφία στη Μόσχα για να σπουδάσω γιατρός κι εγώ του είπα θα πάω στη Βοστάνη να σπουδάσω μουσική. Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε μετά από αυτό».

Μιλώντας για τα παιδιά του είπε: «Είμαι βούτυρο με κάνουν ό,τι θέλουν. Η Βίλλυ είναι αυστηρή όχι εγώ. Αλλά αυτή κρατάει την οικογένεια».

Είμαι θυμωμένος με τη μητέρα μου ακόμα

Μέσα από ένα μουσικό challenge όπου η Ζωή Κρονάκη του έλεγε κάποια αγαπημένα του πρόσωπα και εκείνος απαντούσε ποιά δικά του τραγούδια θα τους ταίριαζαν, συγκίνησε μιλώντας για τη μητέρα του. Η μαμά του έπασχε από κακρίνο στο στήθος από όταν ήταν στο Δημοτικό ο Γιώργος Θεοφάνου, οπότε τον μεγάλωσε η γιαγιά του. Οπότε έζησε έντονα την ασθένεια.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Στους γονείς μου θα μπορούσα να σκεφθώ να αφιερώσω το τραγούδι που γράψαμε μαζί με την Εύη Δρούτσα και το είπε ο Πασχάλης Τερζής, "Ο δικός μου δρόμος". Πραγματικά, αυτοί οι άνθρωποι ενώ ήταν μαζί, ακολουθούσε ο καθένας τον δικό του δρόμο. Ήταν δύο αντίθετοι χαρακτήρες, για αυτό προφανώς δεν άντεξαν και πολύ μαζί. Δηλαδή θεωρώ και την αρρώστια επιλογή να σου πω την αλήθεια. Από μένα εξαρτάται αν θέλω να τα παρατήσω ή όχι. Η μαμά μου τα παράτησε και έφυγε. Είμαι θυμωμένος μαζί της ακόμα. Της το κρατάω. Θα της αφιέρωνα τον "Θυμό". Είμαι θυμωμένος που τα παράτησε και έφυγε. Τα παράτησε. Τα άφησε, αφέθηκε και έφυγε».

«Τη Μαρινέλλα την έχω αποθηκευμένη στο κινητό μου στο Μ, από το μαμά. Εγώ και η Βίλλυ την έχουμε σαν μαμά» αποκάλυψε ο Γιώργος Θεοφάνους.