Νίκος Χατζηνικολάου: Η πράξη της κόρης του Εύας που τον συγκίνησε (φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο ισχυρός άνδρας της ενημέρωσης λύγισε από την πράξη αγάπης της μοναχοκόρης του. Ο λόγος για τον anchorman του Ant1, Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι ένας ευτυχισμένος, πολύτεκνος μπαμπάς!

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε με τους δεκάδες χιλιάδες followers του μια φωτογραφία της κόρης του, Εύας, και δεν έκρυψε την συγκίνησή του. Η φωτογραφία απεικονίζει την μοναχοκόρη του να κρατάει στα χεράκια της ένα τραυματισμένο πουλάκι και να το κοιτάει με αγάπη.

Όπως μας ενημέρωσε ο γνωστός δημοσιογράφος η μικρή του  βρήκε το πτηνό τραυματισμένο και πολύ τρομαγμένο και από τότε έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα του με "λατρεία".

Μάλιστα ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 πιστεύει και ελπίζει ότι σε λίγες το πουλάκι θα είναι καλά και θα πετάξει πάλι.

“Το βρήκε η Εύα τραυματισμένο και πολύ τρομαγμένο! Το φροντίζει με λατρεία και ελπίζουμε ότι σε δυο-τρεις μέρες θα έχει δυναμώσει και θα μπορεί να πετάξει ξανά προς την ελευθερία”! έγραψε ο δημοσιογράφος κάτω από την φωτογραφία της κόρης του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει έναν γιο από τον γάμο με την Έλενα Κατρίτση, και τρία ακόμα παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του, Κρίστι Τσολακάκη, δύο αγόρια και μια κόρη.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.