Μητέρα για δεύτερη φορά η Φωτεινή Αθερίδου - Οι πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο

Δημοσιεύθηκε στις

Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο η Φωτεινή Αθερίδου. Η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, ολοκληρώνοντας έτσι την προσωπική της ευτυχία δίπλα στον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τον πρώτο τους γιο.

Λίγες ώρες μετά τον ερχομό του γιου της η Φωτεινή Αθερίδου δημοσίευσε στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο περνώντας σε λεπτομέρειες για τη γέννα. Η ηθοποιός γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, παρότι το πρώτο της παιδάκι το είχε φέρει στον κόσμο με καισαρική. Μάλιστα παρότρυνε τις μητέρες που έχουν περάσει το ίδιο, να μην φοβούνται, αν θέλουν να ζήσουν το φυσιολογικό τοκετό και με τον κατάλληλο γιατρό να το δοκιμάσουν.


«15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά, να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει !

Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της ! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα !»