Μισέλ Ομπάμα: Ποια είναι η κακή συνήθεια που απέκτησαν οι κόρες της στο lockdown

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητα της οικογένειας. Πολλά παιδιά που ήταν φοιτητές επέστρεψαν στα πατρικά τους σπίτια, αφού τα Πανεπιστήμια έκλεισαν ή συνέχισαν τα μαθήματα μέσω της τηλεκπαίδευσης.

Μια οικογένεια που ενώθηκε ξανά ήταν και αυτή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Αυτό χαροποίησε ιδιαιτέρως τη μαμά, Μισέλ, ωστόσο αυτό έχει και τα αρνητικά του.


Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η οικογένεια Ομπάμα περνάει περισσότερο χρόνο παρέα και, ενώ σε γενικές γραμμές η Μισέλ το απολαμβάνει, υπάρχουν και κάποια πράγματα που την κάνουν να εύχεται να ανοίξουν σύντομα τα πανεπιστήμια ώστε οι κόρες της, Μάλια και Σάσα, να επιστρέψουν στις σπουδές τους.

Μια συνήθειά τους που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όπως αποκάλυψε στο People η Μισέλ Ομπάμα, είναι η κακή διαχείριση του χρόνου τους. «Είναι πανέξυπνες αλλά δεν κάνουν πολύ καλή διαχείριση του χρόνου».

Τα κορίτσια της κατά της διάρκεια του lockdown, ξεκίνησαν να μαγειρεύουν, όπως πολύς κόσμος. Καλό θα μου πείτε μέχρι εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι το κάνουν μεταμεσονύκτιες ώρες κι αυτό συνεπάγεται πολλές επιπλέον θερμίδες για την ίδια!

«Μαγειρεύουν συνέχεια. Είναι πολύ καλές, ειδικά αυτές οι πίτες τους...Τ ο ζυμάρι έχει πολύ καλή κρούστα, οι γεμίσεις καταπληκτικές», είπε η Μισέλ Ομπάμα, ενώ αστειεύτηκε πως ο μόνος που μπορεί να αντισταθεί στις λιχουδιές τους είναι ο Μπαράκ Ομπάμα: «Τον μισούμε γι΄αυτό»

Όπως είπε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αναγκάστηκε να τους πει να σταματήσουν να μαγειρεύουν τόσο συχνά, καθώς το τσιμπολόγημα έγινε συνήθεια και για τις τρεις: «Φωνάζω τις κόρες μου "αρτοποιούς του μεσονυκτίου". Αν έρθεις στο σπίτι στη μία το βράδυ, θα μυρίσεις ψημένα κουλουράκια κανέλας. Αναγκαστικά, τους είπα να σταματήσουν. Δεν μπορούμε να έχουμε όλα αυτά τα γλυκά μέσα στο σπίτι. Ειδικά σε τόσο τρελές ώρες.»

Μισέλ Ομπάμα: Ποια είναι η κακή συνήθεια που απέκτησαν οι κόρες της στο lockdown

Σε άλλη της πρόσφατη συνέντευξη η πρώην Πρώτη Κυρία μίλησε επίσης για την συνήθεια που έχουν οι κόρες της να ψαχουλεύουν τα πράγματά της και να «δανείζονται» χωρίς να ρωτάνε.

«Δεν μπορώ να βρω τίποτα. Μου κλέβουν τα καλλυντικά. Τις βρίσκω συνέχεια στο δωμάτιό μου και τις ρωτάω “Τι κάνετε; Τι έχετε πάρει πάλι. Φέρτε το πίσω!» είπε η ίδια για τις κόρες τις που είναι πλέον 19 και 20 ετών.

Παρά τα μικροπροβλήματα, η Μισέλ μίλησε για το πόσο χαρούμενη είναι που τους δόθηκε η ευκαιρία να έχουν τις κόρες τους πίσω στο πατρικό τους, έστω και για λίγο καιρό: «Ευτυχώς, αυτή τη φορά η καραντίνα μας επέτρεψε να ξεκλέψουμε κάποιες στιγμές με τα κορίτσια μας, τα οποία υποτίθεται είχαν φύγει μια για πάντα. Χαιρόμαστε φυσικά, που φτιάχνουν τη ζωή τους, όμως το ότι επέστρεψαν είναι ό,τι πιο ευχάριστο θα μπορούσαμε να φανταστούμε.»

Μισέλ Ομπάμα: Ποια είναι η κακή συνήθεια που απέκτησαν οι κόρες της στο lockdown