Μενούνος: Όταν μου είπαν ότι έχω καρκίνο, φοβήθηκα ότι «θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ να τη γνωρίσω;»

Δημοσιεύθηκε στις

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτή την περίοδο η Μαρία Μενούνος και σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερα, για το παιδί που περιμένει, αλλά και το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Μιλώντας στο «Super Κατερίνα» η παρουσιάστρια, που πήρε και το ελληνικό διαβατήριο, αναφέρθηκε στο κοριτσάκι που θα φέρει στον κόσμο μια παρένθετη μητέρα, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει και τη συγκίνησή της, όταν ρωτήθηκε για την απώλεια της μητέρας της.


«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά την Ελλάδα και τώρα πια είμαι αυθεντική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο» ανέφερε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

«Έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα» δήλωσε στη συνέχεια.

Για τη διάγνωσή της με καρκίνο πριν από κάποιο διάστημα, είπε:

«Φοβήθηκα πολύ αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα "πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;"», τονίζοντας παράλληλα και τη στήριξη που έλαβε, τόσο από τον πατέρα όσο και τον σύζυγό της.

«Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Η μαμά μου έλεγε: θέλω πάντα να χαμογελάς. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω όσο μπορώ» είπε τέλος και με δάκρυα στα μάτια, η Μαρία Μενούνος.