Μαρία Λουίζα Βούρου: “Η γέννηση του γιου μας άλλαξε τις ισορροπίες στον γάμο μας, υπήρξαν διενέξεις”

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Πολλά ζευγάρια παραδέχονται ότι ο ερχομός του παιδιού αλλάζει τις ισορροπίες στο σπίτι και δυσκολεύονται μέχρι να ισορροπήσει και πάλι η σχέση τους. Το στάδιο αυτό το βίωσε και η Μαρία Λουίζα Βούρου με τον σύζυγό της Γιάννη Παπαγεωργίου.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μετά τον ερχομό του γιου τους Ιάσωνα μίλησε η Μαρία Λουίζα Βούρου στην εφημερίδα Realnews, τονίζοντας πως προσπαθεί καθημερινά για τη σχέση τους.


"Η γέννηση του παιδιού άλλαξε την ισορροπία μας ως ζευγάρι. Υπήρξαν κάποια διαστήματα που ζοριστήκαμε με τον άντρα μου, υπήρξαν κάποιες διενέξεις, συν την κούραση γιατί πρέπει να φροντίσεις τον άνθρωπό που εξαρτάται μόνο από εσένα…. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση" εξομολογείται,

Παρά τις δυσκολίες, ωστόσο, δε θα έλεγε “όχι” σε ένα δεύτερο παιδί, αν και νιώθει κουρασμένη. “Όταν βλέπω φωτογραφίες του Ιάσωνα, συνειδητοποιώ πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ένα δεύτερο παιδί για να το ξαναζήσω από την αρχή” δηλώνει η Μαρία Λουίζα Βούρου.

“Όταν ήρθε το παιδί, ήξερα ότι θα αλλάξει η ζωή μας, αλλά δε φανταζόμουν πόσο. Εμείς δυσκολευτήκαμε και ακόμη δυσκολευόμαστε με τον ύπνο του. Είναι ένα πολύ ζωηρό παιδί, που θέλει συνέχεια να κάνει κάτι. Φυσικά μου αρέσει αυτό αλλά θα ήθελα να κοιμάμαι λίγο περισσότερο. Ευτυχώς έχουμε την γιαγιά και τον παππού που μας βοηθούν και περνάμε λίγο χρόνο ως ζευγάρι” δηλώνει στην εφημερίδα.