Μαρία Ηλιάκη: Δωρίζει τα ρούχα της κόρης της και απαντά για το δεύτερο παιδί

Δημοσιεύθηκε στις

Στην Ελλάδα επέστρεψε, από την Ελβετία,  πριν λίγα 24ωρα η Μαρία Ηλιάκη μαζί με την κόρη της, Κατερίνα. Μάλιστα χθες έκανε το πρώτο της μπάνιο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και πολύ το χάρηκε.

Μην έχοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα, αποφάσισε να κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα στις ντουλάπες... Η παρουσιάστρια πήρε μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία να δώσει τα ρούχα της μικρής της, τα οποία δεν χρειάζεται πια, σε μητέρες με παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Και μπράβο της! Μάλιστα απευθύνθηκε σε ιδρύματα, αλλά εκεί της είπαν πως δεν έχουν ανάγκη ρουχισμού.


Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ζήτησε από μαμάδες στην Αττική που τα χρειάζονται να της στείλουν ένα μήνυμα κι εκείνη με τη σειρά της θα βρει τον τρόπο για να τους τα στείλει.

Ωστόσο κάποιες άρχισαν τα σχόλια... τύπου κράτα τα για το δεύτερο παιδί!

Λίγο αργότερα, η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε και δεύτερο βίντεο, στο οποίο απάντησε με ένα ελαφρύ εκνευρισμό για το αν θα κάνει δεύτερο παιδί. Και πραγματικά, πόσο άσχημα και άβολα είναι αυτά τα σχόλια, σε γυναίκες για το αν θα αποκτήσουν πρώτο, δεύτερο ή τρίτο παιδί...

«Λοιπόν, ακούστε, μην με εκνευρίζετε. Σχόλια τύπου “κράτα τα το δεύτερο”, μην μπαίνετε στον κόπο να με γεμίζετε με μηνύματα άχρηστα. Τώρα ψάχνουμε να κάνουμε μια δουλίτσα. Λοιπόν, πρώτον, δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε δεύτερο. Άμα το θέλει ο Θεός θα κάνω, άμα δεν το θέλει δεν θα κάνω. Να κρατήσω τα ρούχα εδώ πέρα αμανάτι; Και δεύτερον, έχουμε την πολυτέλεια και είμαστε τύπου γνωστούλες και όλες οι εταιρίες, όταν μένουμε έγκυες, μας στέλνουν ρούχα. Δεν έχω ανάγκη, άμα κάνω δεύτερο, θα βρω ρούχα. Μην με ταράζετε πρωί – πρωί, γιατί έχω δουλίτσα» , είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)