Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Παρακολουθούσα τα παιδιά μου στα ραντεβού με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και περούκες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου η γνωστή Κωνσταντινοπουλίτισσα μαγείρισσα, είναι μια γυναίκα που έχει ζήσει πολλά, αλλά είναι μια μανούλα υπερπροστατευτκή!

Έχοντας πλέον γίνει και γιαγιά, μοιράστηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, ιστορίες από όταν οι τρεις γιοι της ήταν σε νεαρή ηλικία και δεν δίστασε να αποκαλύψει και το γεγονός ότι τους παρακολουθούσε.


Όπως είπε, φρόντιζε να νοικιάζει αυτοκίνητο και να φοράει περούκες για να γνωρίζει με ποιους βγαίνουν.

«Τα παιδιά μου τα πίεζα πολύ. Τους κοίμιζα νωρίς και μέχρι τώρα μου το παραπονιούνται. Ίσως ο τρόπος που μεγάλωσα εγώ ήθελα να είναι κύριοι, να μην αλητεύουν. Έβγαιναν στα ραντεβού τους, νοίκιαζα αυτοκίνητο σε άλλο χρώμα από το δικό μου και έβαζα περούκες και τους ακολουθούσα. Ήθελα να δω με ποιους φίλους βρίσκονται, με ποια κορίτσια.

Όταν παρακολουθούσα τον τρίτο γιο, έπαιρνα και τους δυο μεγάλους και έτσι το έμαθαν. Ο μικρός δεν μας είδε αλλά το έμαθε και δεν μας το συγχωρεί. Είχε να κάνει με το γεγονός που ήμουν χωρισμένη και ήθελα να τους προστατέψω, να είναι καλά παιδιά.

Σε αυτό βοήθησε και ο πατέρας τους, δεν γίνεται λόγος σε αυτό. Μεγαλώσαμε τρεις λεβέντες, άξια παιδιά».

H γνωστή σεφ μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια, επισημαίνοντας πόσο αυστηρός ήταν ο πατέρας της: «Μέχρι να παντρευτώ, δεν είχα δει ποτέ την δύση του ηλίου».

«Στο γάμο μου πιέστηκα, πνίγηκα και έπρεπε να φύγω, και απλά έφυγα. Κι άφησα πολλά πίσω μου, περιουσίες κι άλλα... » εξομολογήθηκε.