Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τις 4 γέννες της και ευχαρίστησε τον άνθρωπο που τη στήριξε

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια ευτυχισμένη μαμά τεσσάρων παιδιών. Μιας και τα τέκνα της από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι μεγάλα πια, ειδικά η Αμαλία και η Αλεξάνδρα είναι ενήλικες και μένουν στις ΗΠΑ, απολαμβάνει το χρόνο της περισσότερο με τους γιους της, τον Μάξιμο και τον μικρό της Παναγιώτη - Αντώνιο Κικίλια.

Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε στην ημερίδα «Γυναίκες και Μαίες»  και ως ομιλήτρια περιέγραψε τις εμπειρίες από τις γέννες της. Η επιχειρηματίας αναφέρθηκε στις τέσσερις εγκυμοσύνες της και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η μαία της σε αυτές, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισε ειδικά στην τελευταία.


«Έχω περάσει από όλες τις φάσεις του τοκετού. Έχω κάνει δυο φυσιολογικούς τοκετούς και δυο καισαρικές, η τελευταία με πολύ μεγάλη δυσκολία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τις τέσσερις εγκυμοσύνες μου, και για τους τέσσερις τοκετούς στη μαία μου, Λαμπρινή Παληκαρά.  Είναι μια γυναίκα παλικάρι. Αν δεν είχα εκείνη, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να βιώσω τόσο ωραία τις εύκολες εγκυμοσύνες και τοκετούς και τόσο ανώδυνα την τελευταία που ήταν αρκετά δύσκολη.

Θέλω να πω ότι η συμβουλευτική που έχουμε από τη μαία μας, και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά είναι πολύ σημαντική. Εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν άλλο κώδικα» είπε μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού.