Η Ράνια Τζίμα στο "Μαμά-δες": "Η απόκτηση ενός παιδιού είναι ένα μεγάλο crash test για κάθε ζευγάρι"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ζωή Κρονάκη συνάντησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» την Ράνια Τζίμα η οποία μιλά για την παιδική της ηλικία, για την απώλεια της μητέρας της καθώς και για την κόρη της.

από τη Χρυσούλα Σπυράτου 

«Στη δουλειά ήμουν πάντα οριοθετημένη» αναφέρει, αλλά η μητρότητα, ο γάμος, τα παιδιά δεν τις πέρναγαν καν από το μυαλό όταν ήταν πιο μικρή.

Ήταν ήσυχο παιδί γενικά αλλά στην εφηβεία «ταλαιπώρησε» τους γονείς της με τις τρέλες που όπως λέει έκανε οπότε εύχεται «όταν η κόρη μου φτάσει στην εφηβεία, να μην κάνει αυτά που έκανα εγώ στους γονείς μου».

«Ο μπαμπάς μου με κυνηγούσε με τα τάπερ στην ΕΡΤ» λέει χιουμοριστικά για τον μπαμπά της με τον οποίο είναι πολύ κοντά ενώ αναφέρεται στην απώλεια της μητέρας της και εξηγεί πως αυτή η απώλεια την κρατούσε πίσω από το να κάνει οικογένεια.

Αργότερα όμως γνώρισε τον σύζυγό της, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη και τότε ήταν που ένιωσε «σα να μου έδωσε η ζωή μια δεύτερη ευκαιρία».

«Το να αποκτάς ένα παιδί είναι ένα μεγάλο crash test για κάθε ζευγάρι» γιατί το βάρος πέφτει στο παιδί. «Δεν είναι εύκολο αλλά τα έχουμε καταφέρει».

Δείτε τη συνέντευξη επάνω