Η Νίκη Κεραμέως έβαλε τη φόρμα της και έτρεξε στο Καλλιμάρμαρο - Έγινε και πάλι παιδί!

Δημοσιεύθηκε στις

Η Νίκη Κεραμέως δεν είναι μια τυπική υπουργός Παιδείας. Αυστηρή και απρόσιτη. Είναι πάντα κοντά στους μαθητές και δεν διστάζει να τσαλακωθεί...

Η κ. Κεραμέως, έβαλε τη φόρμα της και βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν πολλοί μαθητές και άτομα με Ειδικές Ανάγκες.


H υπουργός έγινε και πάλι... παιδί, έτρεξε, συνομίλησε με αθλητές και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Στην εκδήλωση για την 8η Πανελλήνια και Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με σύνθημα «Το Σχολείο σε κίνηση: Αθλούμαστε Δημιουργικά», βρέθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι σχετικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε όλα τα σχολεία της χώρας, με στόχο την προώθηση της Αθλητικής Παιδείας και των Ολυμπιακών Αξιών.

«Μέσα από τον αθλητισμό αναπτύσσεται η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η προσωπικότητα, η υγεία, η ευεξία και πλάθονται χαρακτήρες από την αντιμετώπιση των εμποδίων, με υπομονή και επιμονή μέχρι την επίτευξη των στόχων, με πρόσφατα παραδείγματα τις εμφανίσεις των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος μαζί με την υπουργό Παιδείας βράβευσε με πλακέτες Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και προπονητές, και έτρεξε συμβολικά 100μ. μαζί με τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου που συμμετείχαν στην εκδήλωση.