Η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε για την εμπειρία του τοκετού και τη ζωή ως νέα μαμά!

Δημοσιεύθηκε στις

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο Βύρωνας Βασιλειάδης είναι ευτυχισμένοι γονείς ενός αγοριού, μόλις τριών εβδομάδων.

Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray είνια μια μητέρα που επέλεξε να θηλάσει το μωρό της. Μάλιστα, σήμερα επέστρεψε στα social media και αποφάσισε να κάνει ένα Q&A για να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, ενώ θήλαζε το νεογέννητο.


Η ευτυχισμένη μανούλα ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες έχοντας στην αγκαλιά της και θηλάζοντας το γιο της. Με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, για τον τοκετό, τον θηλασμό και τις... αϋπνίες!

Μιλώντας για την εμπειρία του τοκετού, είπε ότι ήταν υπέροχη, ενώ απαντώντας πως είναι η νέα ζωή με τον μικρούλη έγραψε πως: "Είναι πανέμορφη, έχει εμπειρίες κι άγχη που δεν υπήρχαν πριν, αλλά τα συναισθήματα που βιώνουμε ξεπερνούν κάθε φαντασία!"

Ερωτώμενη αν έκανε επισκληρίδειο, έγραψε: "Περάσαμε τις 8 πρώτες ώρες στο σπίτι και μετά πήγαμε στο νοσοκομείο. Ενώ είχα σκοπό να μην κάνω, τελικά έκανα περιπατική επισκληρίδειο, για να μπορώ να κινούμαι και να μην γεννήσω ξαπλωμένη".

Για τον  θηλασμό σημείωσε πως: "Η πρώτη εβδομάδα ήταν λίγο δύσκολη, αλλά από εκεί και πέρα ήταν υπέροχα και μας διευκολύνει πολύ΄γιατί συνέχεια κάπου είμαστε (γραφείο, έξω, βουνό, σε φίλους...).

Τέλος αποκάλυψε ότι ξεκίνησε τις βόλτες με το μικρό της από τη δεύτερη ημέρα που επέστρεψε στο σπίτι.

Η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε για την εμπειρία του τοκετού και τη ζωή ως νέα μαμά!