Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μαγιό λίγο πριν γεννήσει (φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της κοινής τους ζωής, αφού σε λιγότερο από δύο μήνες θα έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Έως τότε φροντίζουν να περνούν όμορφα το χρόνο τους μαζί. Η πανέμορφη εγκυμονούσα και ο γνωστός παρουσιαστής εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και πήγαν παραλία. Άλλωστε όπως και οι δύο έχουν πει λατρεύουν τη θάλασσα!

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου


Το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τα δίδυμα κοριτσάκια του. Δεν ήταν και λίγες οι δυσκολίες που πέρασαν έως ότου καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το όνειρό τους, να αποκτήσουν παιδιά, όπως εξομολογήθηκε πρόσφατα η influencer.

Το σαββατοκύριακο ο καιρός ήταν ζεστός και το ζευγάρι θέλησε να χαλαρώσει στην παραλία. Ο Σάκης ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα γυρίσματα της "Φάρμας", πήρε την Χριστίνα του και κατηφόρισαν νότια, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Η Χριστίνα έβαλε το πράσινο μαγιό της κι έλαμπε κάτω από τον ζεστό ήλιο. Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά πια, αφού βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της κι εκείνη το απολαμβάνει. Η ευτυχία που βιώνει δεν κρύβεται. Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μαγιό λίγο πριν γεννήσει (φωτό)

Η όμορφη influencer πόζαρε καραστώντας τρυφερά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. "Το bikinibody μου για φέτος!", έγραψε στη λεζάντα και πήρε εκατοντάδες χιλιάδες likes!

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μαγιό λίγο πριν γεννήσει (φωτό)

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τη “mamita” του, με την ίδια να του απαντά με "ερωτευμένες" καρδούλες.

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μαγιό λίγο πριν γεννήσει (φωτό)

H Χριστίνα ανέβασε στα στόρι της και άλλη μια διπλή εικόνα, που απεικονίζει την ίδια με μαγιό πέρυσι και φέτος! Προ εγκυμοσύνης και μετά... Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι το σώμα της είναι το ίδιο υπέροχο και στις δύο φωτογραφίες. Στο πρόσωπο όμως, η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στην φετινή εικόνα!